جمعه 12 تير 1405 - Fri 03 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289713
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1400 - 12:14

    تلفن همراه همسر رئیس موساد هک شد

    تلفن همراه همسر دیوید بارنیا، رئیس موساد هک شده و مطالب آن در کانال تلگرامی ناشناسی منتشر شده است.

     تلفن همراه همسر رئیس موساد هک شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    نشریه صهیونیستی هاآرتص گزارش داده است هکر‌ها تلفن همراه همسر رئیس موساد را هدف قرار داده و محتویاتی شامل عکس‌ها و برخی اسناد را منتشر کرده اند.

    رسانه‌های صهیونیست مدعی شده اند ایران عامل این حمله سایبری است. ساعاتی پیش نیز کانال تلگرامی دیگری با نام «دست‌های باز» ویدیویی منتشر کرد که شامل عکس‌ها و اسناد شخصی متعلق به رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی است. گروه هکری مذکور گفته اند این اطلاعات  طی یک عملیات طولانی ۸ ساله به دست آمده است. در محتوای منتشر شده، چهره‌های احمقانه از بارنیا ظاهرا در حین ویدئو چت دیده می‌شود. همچنین کارت شناسایی، اسناد مالیاتی، بلیط هواپیما و تصاویر ماهواره‌ای از منزل شخصی وی نیز منتشر شده است.گروه دست‌های باز ملیت خود را مشخص نکرده اما رسانه‌های عبری انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه‌ گرفته اند.

    روز دوشنبه نیز تعدادی از وبسایت‌های دولتی رژیم صهیونیستی طی یک حمله سایبری از کار افتادند. به گفته یک مقام نظامی صهیونیست، این بزرگ‌ترین حمله سایبری علیه این رژیم بوده است. در این حمله، هکرها چندین وب سایت دولتی رژیم اشغالگر قدس از جمله وزارتخانه‌های بهداشت، کشور، دادگستری و رفاه اجتماعی و دفتر نخست وزیری آن را مسدود کردند.

    از سال گذشته میلادی تاکنون حملات سایبری متعددی علیه زیرساخت‌های صهیونیستی صورت گرفته است. از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به هک وبسایت‌های صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو» در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما