جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289629
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1400 - 19:26
    وزیر راه:

    بلیت هیچ یک از گونه‌های حمل‌ونقلی برای نوروز گران نمی‌شود

    وزیر راه و شهرسازی از ممنوعیت افزایش قیمت بلیت گونه‌های مختلف حمل و نقل برای سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: برنامه‌های داریم که سال آینده شاهد تحول بزرگی در حمل و نقل خواهیم بود.

     بلیت هیچ یک از گونه‌های حمل‌ونقلی برای نوروز گران نمی‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه مراسم افتتاح ۴۷۰ واگن ریلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز ۴۷۰ ناوگان ریلی اعم از لوکوموتیو و واگن اضافه شده و ورود این ناوگان در ۵ تا ۶ ماه گذشته نشان دهنده تحولی در حوزه ساخت است امروز در حوزه ساخت و ناوگان ریلی به خودکفایی رسیده ایم و نیازی به وارد کردن واگن از خارج نداریم.

    وی در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت راه و شهرسازی در حوزه حمل و نقل برای سال آینده چیست؟ گفت: طبق تصمیماتی که در سال آینده گرفته شده شاهد تحول در حوزه‌های حمل و نقلی چه در بخش هوایی و جاده‌ای و چه ریلی خواهیم بود.

    وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به اینکه آیا رکود حمل و نقل شکسته شده است؟ تصریح کرد: در بخش حمل بار و و ترانزیت با توجه به تفاهم نامه‌های که منعقد کرده ایم رکورد ۵۰ تا ۶۰ ساله کشور شکسته شده است.

    قیمت بلیت‌های ناوگان حمل و نقل در سال آینده تغییری می‌کند

    وزیر راه و شهرسازی افزود: قیمت بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس در بازدیدهای که داشته ایم به هیچ عنوان از سال گذشته افزایش نیافته است؛ در بخش بلیت‌های هواپیما سقف قیمتی تعیین شده و ایرلاین‌ها حق ندارند بالاتر از سقف قیمتی تعیین شده عبور کند و تا ماه رمضان قیمت‌ها تغییری نمی‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما