چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289323
    تاریخ انتشار: 24/اسفند/1400 - 09:52

    شکاف مجدد در کندوان +عکس

    فرمانده پلیس راه ولی‌آباد (سیاه‌بیشه) کندوان در ارتباط با آخرین وضعیت منطقه رانشی محور کندوان گفت: در این منطقه مجددا شکاف حدود۵۰ سانتی‌متری ایجاد شده است.

    شکاف مجدد در کندوان +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، رانش در محور کندوان طی روزهای گذشته موجب انسداد این محور شد و موضوعی که نگران‌کننده افزایش شکاف این رانش است.

    با توجه به اهمیت تردد در این محور و همچنین پیشگیری از بروز حوادث مسؤولان استانی و شهرستانی بازدیدهای مختلفی از این منطقه را در دستور کار قرار دادند.

    قرار بود تصمیم نهایی در ارتباط با این محور اعلام شود که شکاف مجدد موجب وقفه در تصمیم‌گیری شد و همچنان بحث بازدیدها و بررسی‌های کارشناسانه در دستور کار قرار دارد.


    محمد احمدی فرمانده پلیس راه ولی‌آباد (سیاه‌بیشه) کندوان در ارتباط با آخرین وضعیت  منطقه رانشی محور کندوان در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در این منطقه مجددا ‏‪شکاف حدود۵۰ سانتی‌متری ایجاد شده است.
    وی با اشاره به اینکه بارها و بارها شاهد اتفاقات و حوادث تلخی در این محور بودیم، افزود: برای پیشگیری از بروز حوادث تصمیم‌گیری‌ها در دستور کار قرار دارد.

    فرمانده پلیس راه ولی‌آباد (سیاه‌بیشه) کندوان تصریح کرد: موضوع مهم اینکه بخش زیادی از کاربران غیربومی بوده و  آشنایی زیادی با جاده‌ ندارند،  با توجه به بارندگی احتمال ریزش افزایش می‌یابد که باید اطلاع رسانی شود تا مردم در روزهای بارندگی، برفی و وزش باد وارد  محورهای کوهستانی و  نشوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما