پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289220
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1400 - 14:28

    ۲.۲ میلیون دوز واکسن آسترازنکای اهدایی آلمان

    سخنگوی گمرک ایران گفت: با ورود ۲.۲ میلیون دوز واکسن آسترازنکای اهدایی آلمان، واکسن های آسترازنکای وارده به کشور به بیش از ۱۸ میلیون و ۸۳۶ دوز رسید.

     ۲.۲ میلیون دوز واکسن آسترازنکای اهدایی آلمان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازمهر ،  سید روح الله لطیفی اظهار کرد: شب گذشته یک محموله یک میلیون و ۴۱۳ هزار و ۶۰۰ دوزی واکسن آسترازنکای اهدایی آلمان با پرواز لوفت هانزا به فرودگاه امام (ره) وارد شد که با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط به صورت حمل یکسره توسط اداره کل گمرک فرودگاه امام (ره) ترخیص شد.

    سخنگوی گمرک ایران افزود: امشب هم محموله ۷۷۷ هزار و ۹۰۰ دوزی اهدایی آلمان وارد کشور می‌شود.

    وی ادامه داد: با ورود این دو محموله که جمع آن به ۲ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۹۰۰ دوز واکسن آسترازنکا می‌رسد، مجموع واکسن‌های وارده آسترازنکا به کشور بدون احتساب محموله مرجوعی ۸۲۰ هزار دوزی به ۱۸ میلیون و ۸۳۶ هزار و ۱۱۰ دوز می‌رسد.

    سخنگوی گمرک ایران در خصوص واکسن‌های وارده به کشور گفت: با واکسینه شدن اکثر مردم و تولید مناسب داخلی، واردات تجاری واکسن در حال حاضر متوقف شده و واکسن‌هایی که در ماه‌های اخیر وارد شده عمدتاً اهدایی هستند.

    وی اظهار کرد: جمع کل واکسن‌های وارده به کشور از ابتدای بهمن سال ۹۹ تا امشب به ۱۵۸ میلیون و ۵۶ هزار و ۸۰۸ دوز رسیده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما