شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 288727
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1400 - 11:50

    واکنش تند روسیه به ادعای آمریکا

    سفیر روسیه در واشنگتن ضمن بی اساس خواندن ادعای طرف آمریکایی مبنی بر احتمال استفاده مسکو از تسلیحات شیمیایی در اوکراین، آن را اقدامی دیگر در راستای دیو صفت نشان دادن کشورش قلمداد کرد.

    واکنش تند روسیه به ادعای آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ریانووستی، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن اعلام کرد که اظهارات آمریکا مبنی بر اینکه روسیه ممکن است از سلاح‌های شیمیایی در اوکراین استفاده کند، تلاشی برای شیطانی جلوه دادن مسکو است.

    وی در مورد اظهارات «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر اینکه روسیه می‌تواند از سلاح‌های شیمیایی در اوکراین استفاده کند، گفت: چنین اتهاماتی بی ارزش و بی اساس است. این مقام آمریکایی مانند همیشه به خود زحمت ارائه حتی یک مدرک را نداد. این مسئله تلاشی دیگر برای شیطان سازی از کشور ما است.

    اتهام زنی آمریکا به روسیه در حالی صورت می‌گیرد که واشنگتن علیرغم اذعان به وجود آزمایشگاه‌های بیولوژیکی تحت نظارت خود در اوکراین، حاضر نیست به وجود خطرات ناشی از تولید عوامل زیستی خطرناک برای انسان در آزمایشگاه‌های مذکور صحه بگذارد و تولید چنین موادی را کتمان می‌کند.

    روسیه، طبق شواهدی که در این زمینه به دست آورده، از اینکه مواد یادشده به دست گروه‌های تروریستی بیفتد ابراز نگرانی شدید کرده است.

    گفتنی است که روسیه در ۲۴ فوریه (۵ اسفند) عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هدف این اقدام را «حفاظت از افرادی که به مدت هشت سال توسط رژیم کی یف در معرض قلدری و نسل کشی قرار گرفته اند»، نامید. همچنین این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشورهای غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما