جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 288534
    تاریخ انتشار: 19/اسفند/1400 - 13:01

    پیشروی نیروهای روسی به سمت کی‌یف

    منابع روسی از پیشروی نیروهای این کشور به سمت پایتخت اوکراین خبر دادند، اما منابع وابسته به پنتاگون اعلام کرده اند که آنها هنوز در اطراف کی یف هستند.

     پیشروی نیروهای روسی به سمت کی‌یف

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  الجزیره، منابع روسی از پیشروی نیروهای این کشور به سمت پایتخت اوکراین خبر دادند، اما منابع وابسته به پنتاگون اعلام کرده‌اند که آنها هنوز در اطراف کی یف هستند.

    رسانه‌های روسی تصاویری منتشر کردند که نشان از پیشروی نیروهای روسی به سمت کی یف پایتخت اوکراین دارد.

    این در حالی است که پنتاگون اعلام کرد: نیروهای روسی در اطراف کی یف مانده‌اند و تدارکات غذایی به آنها رسیده است.

    سی ان ان به نقل از شهردار شهر میکولایف اعلام کرد: شهر ما از سوی نیروهای روسی که از شبه جزیره کریمه آمده‌اند، در محاصره است.

    از سوی دیگر رویترز گزارش داد: مجلس نمایندگان آمریکا با کمک ۱۳.۶ میلیارد دلاری به اوکراین موافقت کرده است.

    همزمان وزات تجارت آمریکا اعلام کرد: صدو مجوز محموله‌های تسلیحاتی آتشباری و مهمات برای اوکراین را تسریع می‌بخشیم.

    کاخ سفید اعلام کرد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس روز پنجشنبه با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه آخرین تحولات جنگ میان روسیه و اوکراین را مورد رایزنی قرار می‌دهد.

    وزارت خارجه آمریکا بیان کرد: بلینکن وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با همتای اوکراینی خود، ارائه کمک‌های بیشتر امنیتی به کی یف را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما