پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287943
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1400 - 10:23

    ظهور بارقه‌های امید برای درمان پارکینسون

    یک پژوهش جدید در خصوص تحریک عمقی مغز از ظهور بارقه‌های امید در خصوص درمان پارکینسون خبر می‌دهد.

     ظهور بارقه‌های امید برای درمان پارکینسون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، اگرچه درمانی دائمی برای پارکینسون وجود ندارد، اما طبق تحقیقاتی که از سوی دانشگاه کپنهاگ دانمارک به انجام رسیده، بارقه‌های امیدی برای درمان پارکینسون آشکار شده است.

    بیماری پارکینسون یک بیماری مخرب سیستم عصبی است که نورون‌های دوپامینرژیک به تدریج در ساقه مغز می‌میرند. لرزش و مشکلات در راه رفتن، رایج‌ترین علائم در افرادی است که از پارکینسون رنج می‌برند. حال تحقیق جدید دانشگاه کپنهاگ که در مجله Nature Communications منتشر شده، سبب بروز بارقه‌های امیدی در خصوص درمان پارکینسون شده است.

    در این پژوهش که بر روی موش‌ها انجام شد، مشخص شد با تحریک عمقی مغز (DBS)، مشکلات راه رفتن در پارکینسون را می‌توان با هدف قرار دادن نورون‌های خاص در ساقه مغز بهینه کرد که همین مسئله، ممکن است برای بیش از ۷ تا ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان که از این بیماری رنج می‌برند، سودمند باشد.

    نتایج قبلی این گروه تحقیقاتی نشان می‌داد تحریک نورون‌های به اصلاح تحریک کننده در هسته پدانکوله پونتین (PPN) می‌تواند سبب حرکت در موش‌های عادی شود. همین امر، احتمال این مسئله را که سلول‌های عصبی به واقع می‌توانند در درمان علائم حرکتی در موش‌های دارای نشانه‌های پارکینسون، مورد استفاده قرار گیرند را برانگیخت.

    محققان ابراز امیدواری کرده اند که این روش بتواند درمانی بهتر برای پارکینسون را در انسان‌ها فراهم کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما