یکشنبه 16 آذر 1404 - Sun 07 Dec 2025
  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287899
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1400 - 23:04
    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خبر داد:

    استیضاح وزیر ارتباطات به دلیل سرعت پایین اینترنت

    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت نامطلوب اینترنت در سطح استان کرمان و عدم دسترسی بسیاری از روستا‌ها به اینترنت به صورت سوال از وزیر ارتباطات در دستور کار قرار داده شده است.

     استیضاح وزیر ارتباطات به دلیل سرعت پایین اینترنت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، دکترمحمدرضا پورابراهیمی در نشست مشترک اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان با معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد جدی از وضعیت ارتباطی استان بیان داشت: شاخص‌های عملکردی وزارت ارتباطات در استان بیانگر تفاوت فاحش با متوسط کشور است و این وضعیت بسیار نگران کننده می‌باشد که از نظر ما قابل قبول نیست.

    وی افزود: در برخی زمینه‌ها بیش از ۱۵ درصد با میانگین کشور فاصله داریم و این موضوع در ارتباط با شاخص‌های عملکردی نشان می‌دهد وضعیت بسیار نامناسب است.

    دکتر پورابراهیمی با اشاره به وضعیت تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت پرسرعت در سطح استان کرمان گفت: بسیاری از روستا‌های ما فاقد اینترنت برای آموزش یا اینترنت بدون کیفیت نامناسب هستند.

    رییس کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: توافق ما با وزیر ارتباطات دولت سیزدهم این بود در بازه زمانی کوتاه مدت این معضل حل شود و به دلیل عدم رعایت این موضوعات، سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفته و البته تعدادی از همکاران استیضاح را نیز مطرح کرده اند لذا با توجه به این رویکرد عملا این موضوع می‌تواند مبنای تصمیم گیری قرار گیرد.

    وی اظهار داشت: مقرر شد هیئتی از وزارت ارتباطات برای بررسی موضوعات مربوط به شاخص‌ها و اقداماتی که باید انجام شود، به استان کرمان سفر و برنامه پیشنهادی خود را درخصوص شاخص‌های ارتباطی استان نهایی کنند.

    دکتر پورابراهیمی تصریح کرد: یکی از مصوبات جلسه این بود که در اولین هفته کاری، آخرین ارزیابی عملکرد صورت بگیرد تا بحث سئوال و استیضاح وزیر ارتباطات از طریق اکثر اعضای مجمع نمایندگان در دستور کار قرار بگیرد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما