یکشنبه 12 بهمن 1404 - Sun 01 Feb 2026
  • رهبر انقلاب: آمریکا بداند اگر این دفعه جنگی راه بیندازد، این جنگ، جنگ منطقه‌ای خواهد بود / فتنه اخیر شبیه کودتا بود+عکس و فیلم

  • ۵ سناریوی محتمل در مواجهه ایران و آمریکا

  • دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک به طرفیت دولت آمریکا

  • همه تحرکات دشمن تحت کنترل است

  • سپاه بزرگترین نیروی ضدتروریست جهان است

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ بهمن

  • شهید غریب در اسارت ؛ سجده آخر و وصال به حضرت حق

  • سرود انقلابی - به لاله در خون خفته

  • سرود انقلابی - به لاله در خون خفته

  • واکنش فرشاد احمدزاده به اتفاقات اخیر

  • ایران‌خودرو تعلیق شد

  • رژه موتور سواران در سالروز ورود امام خمینی /فیلم

  • پرسه روباه‌ها روی سکوهای ورزشگاه /فیلم

  • واکنش سپاه به تروریستی خوانده شدنش از سوی اتحادیه اروپا

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ یکشنبه ۱۲ بهمن

  • پرسپولیس از مدافع جدیدش رونمایی کرد

  • خشم دموکرات‌ها از ترامپ؛ پرونده اپستین و لاپوشانی فاحش

  • میلیاردر‌های آمریکایی که نامشان در پرونده‌ اپستین دیده می‌شود

  • موانع پنهان رشد صادرات با ارز تک‌نرخی

  • تکیه بر آمریکا عامل تداوم حکومت‌ها نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287848
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1400 - 15:24

    ۳۲ بازار میوه و تره بار تا پایان سال افتتاح می‌شود

    مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: تا پایان سال ۳۲ بازار میوه و تره بار افتتاح خواهد شد و تعداد آن‌ها به ۳۰۰ بازار می‌رسد.

     ۳۲ بازار میوه و تره بار تا پایان سال افتتاح می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: ساعت کار بازار‌ میوه و تره بار با توجه به نزدیک شدن به ایام عید تا ساعت ۹ شب افزایش پیدا خواهد کرد و میادینی که خدماتی پشتیبانی را ارائه می‌دهند به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.

    به گفته فصاحت به شرط تامین مناسب اقلام از طرف وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توزیع هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت و در زمینه عرضه مستقیم حدود ۴۱ غرفه تخصیص داده شده است.

    او درباره گلایه غرفه داران نسبت به گرانی اجاره بهای بازار میوه و تره بار گفت: اجاره‌های بازار میوه و تره بار به شدت نسبت به بیرون ارزان‌تر است، اما بر اساس یک روال منطقی براساس مزایده تعیین می‌کنند در واقع غرفه دار‌ها مبالغ را انتخاب می‌کنند.

    اعضای شورای شهر تهران پیشتر در طرح رصد از فقدان بازار میوه و تره بار در برخی از محلات تهران خبرداده و بر ایجاد بازار میوه و تره بار برای دسترسی بهتر مردم تاکید کرده بودند.

    پبشتر پیرهادی عضو شورای شهر تهران گفته بود با توجه به بیماری کرونا تلاش داریم تردد را در سطح شهر تهران کاهش بدهیم و بر همین اساس استفاده از روش‌های نوین در دستور کار میادین میوه و تره‌بار قرار خواهد داشت و بر اساس تاکید شورای شهر تهران این سازمان مکلف است در سال ۱۴۰۱ بستر این کار را به سرعت فراهم کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما