سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • سه دروازه ایران برای تاب‌آوری تجارت خارجی

  • رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله‌ شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد

  • اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای دیگران +عکس

  • واکنش بقایی به افزایش قیمت سوخت در آمریکا

  • اموال ۳۹۴ نفر به اتهام همکاری با دشمن توقیف شد

  • طشت رسوایی حقوق بشر آمریکایی فرو افتاد

  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287667
    تاریخ انتشار: 14/اسفند/1400 - 14:24

    کنکور از سال ۱۴۰۳ الکترونیکی برگزار می‌شود

    رییس سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری کنکور الکترونیکی تا سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: از این زمان دیگر هیچ کاغذی بین داوطلب و سازمان سنجش تبادل نمی‌شود.

    کنکور از سال ۱۴۰۳ الکترونیکی برگزار می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، عبدالرسول پورعباس در آخرین اظهارنظر خود تاکید کرد؛ کنکور سراسری تا سال ۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی و هوشمند برگزار خواهد شد.

    رییس سازمان سنجش آموزش کشور در این زمینه توضیح داد: در دوره قبلی مسئولیت من در سازمان سنجش تمامی مراحل آزمون‌های سراسری از جمله ثبت نام، صدور کارت ورود به جلسه، انتخاب رشته و اعلام نتایج همه به شکل الکترونیکی و غیر کاغذی شد و تنها دفترچه سئوالات و پاسخنامه داوطلبان در جلسه آزمون به شکل کاغذی باقی مانده است که این فرایند نیز تا سال ۱۴۰۳ الکترونیکی خواهد شد.

    پورعباس تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۳ دیگر هیچ کاغذی بین داوطلب و سازمان سنجش تبادل نمی‌شود یعنی برای هر داوطلب یک مانیتور و یک صفحه هوشمند طراحی می‌شود که آزمون خود را برگزار کند، همچنین تلاش می‌شود از ظرفیت گوشی‌های تلفن همراه متصل به اینترنت، تحت شرایطی برای برگزاری آزمون استفاده شود.

    رییس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: ثبت نام مجدد آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ برای جاماندگان این آزمون و همچنین ویرایش اطلاعات افرادی که در مهلت‌های تعیین شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کرده بودند، انجام شد و تعداد ۱۲ هزار و ۵۷۴ داوطلب در مرحله جدید ثبت نام کردند و در مجموع بیش از یک میلیون و پانصد هزار داوطلب برای پنج گروه آزمایشی نام نویسی کرده‌اند.

    طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روز‌های ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و نتایج آن نیز همانند سنوات گذشته (به جز سال ۱۳۹۹ که به دلیل کرونا زمان اعلام نتایج با تغییراتی همراه بود) اواسط مردادماه سال آینده اعلام می‌شود.


    انتخاب رشته داوطلبان پس از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۱ آغاز می‌شود و برای داوطلبان بورسیه و داوطلبان دارای شرایط خاص در انتهای مردادماه انجام می‌شود و نتایج آن نیز قبل از مهرماه و اوایل دهه سوم شهریورماه از طریق سایت سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد تا داوطلبان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از ابتدای سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه‌ها شوند.

    سازمان سنجش آموزش کشور همچنین تاکید کرده است که تغییراتی در سهمیه‌های داوطلبان در کنکور سال ۱۴۰۱ ایجاد نمی‌شود؛ چرا که هنوز مصوبه‌ای در این زمینه ابلاغ نشده است.

    همچنین با اعلام این سازمان، یکی از تغییرات کنکور ۱۴۰۱ این است که پاسخ‌نامه‌ها حداقل ۷۰ تا ۸۰ دقیقه در اختیار داوطلب قرار داشته باشند و بعد از اتمام کار داوطلب با پاسخ نامه اول، پاسخ‌نامه بعدی به داوطلب داده شود که این تصمیم امنیت آزمون را به شدت تقویت می‌کند. به تبع تغییر دفترچه‌ها در آزمون ۱۴۰۱، تعداد سئوالات آزمون نیز تغییر خواهد کرد و ممکن است تعداد پنج یا شش سئوال کمتر از گذشته باشد، اما در عین حال محتوایی کردن سئوالات مدنظر سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما