جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287459
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1400 - 17:46
    منبع روس:

    اولیانوف مذاکرات وین را ترک نکرده است

    یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده روسیه، در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایرنا، خبر ترک مذاکرات وین توسط میخاییل اولیانوف، رئیس تیم مذاکره کننده روسیه را تکذیب کرد.

    اولیانوف مذاکرات وین را ترک نکرده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود افزود: اولیانوف نه وین را و نه مذاکرات را ترک نکرده است. او در جلسه نشست شورای حکام مربوط به برنامه هسته ای اوکراین شرکت کرده است، و پس از تمام آن در جلسات حضور می یابد.

    پیشتر لورا روزن خبرنگار شبکه المانیتور با انتشار پیامی در توئیتر از غیبت اولیانوف در مذاکرات خبر داده و نوشته بود: نماینده روسیه شب گذشته به من گفت این هفته بایستی در امور شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی (مربوط به اوکراین) تمرکز کند. او گفت امیدوار است در غیابش در مذاکرات وین «همکاران آمریکایی و اروپایی زبان مشترکی با ایران پیدا کنند. این شدنی است».

    رئیس هیات روسیه دیشب (چهارشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که مذاکرات به خط پایان نزدیک شده و هر لحظه امکان توافق درباره مسائل باقی مانده وجود دارد. وی احتمال شکست مذاکرات را بعید دانست.

    مذاکرات رفع تحریم‌ها که از ششم دی‌ماه آغاز شده به مرحله‌ای رسیده است که موفقیت یا شکست آن صرفا به تصمیمات سیاسی طرف‌های غربی بستگی دارد. اگر طرف‌های غربی تصمیم های لازمی را که به آن آگاه هستند، اتخاذ نمایند، می‌توان چند موضوع باقی‌مانده را حل کرده و ظرف چند روز به توافق نهایی دست یافت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما