چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 287100
تاریخ انتشار: 10/اسفند/1400 - 12:58

حضرت محمد(ص) معلم اصلی انسان‌ها است

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضرت محمد(ص) معلم اصلی انسان هاست، گفت: حضرت محمد(ص) یک نعمت با عظمتی است که خداوند به بشریت داده است.

حضرت محمد(ص) معلم اصلی انسان‌ها است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، آیت الله سید مهدی میرباقری در مراسم جشن مبعث نبی گرامی اسلام که در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار شد، اظهار داشت: هدایت کل جوامع بشری بر عهده وجود مقدس نبی گرامی اسلام گذاشته شده و این ماموریت بزرگ یک راهی از عالم بالا به سوی انسان ها به واسطه بعثت پیامبر گشوده شده است.


وی با تاکید بر اینکه پیامبر(ص) سراج منیر است و انسان می تواند با وجود نبی گرامی اسلامی به لقا الله برسد، افزود: انسان ها اگر با پیامبر(ص) همراه باشند از ظلمت به سوی نور می روند و از امکانات تطهیر بهره مند می شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضرت محمد(ص) معلم اصلی انسان هاست، بیان کرد: رسول خدا یک نعمت با عظمتی است که خداوند به بشریت داده است.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اقدامات پیامبر(ص) برای ترویج معارف دینی بیان کرد: ماموریت اصلی رسول خدا این است که تمام بشریت به نقطه ای برسند که تمام زندگی بشر در بستر عبودیت حقیقی قرار بگیرد.
آیت الله میرباقری گفت: پیامبرگرامی اسلام نسبت به تمام جوامع بشری به تمام دوران های زندگی بشر مامور هستند و بعد از حضرت دیگر طرح رسالتی از سوی خداوند وجود ندارد.

وی افزود: کسانی که خود را از هدایت پیامبر(ص) مستغنی ببینند همواره مقابل طرح های عظیم رسول خدا قد علم خواهند کرد و ادعای هدایت گری جامعه را خواهند داشت، در آخرین روزهای حیات حضرت محمد(ص) عده ای مانع از کتابت سخنان نبی گرامی اسلام شدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: قرآن کریم برنامه ای است که خداوند به پیامبر(ص) عطا کرد و رسول خدا باید این کتاب الهی را در جامعه محقق کند تا انسان ها از ظلمات به سوی نور هدایت شوند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما