شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • درخواست بی‌سابقه سئول برای توافق صلح!

  • وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

  • ماجرای اصلاح پست ترامپ در توییتر از زبان قالیباف

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • پیکر شهید اهوازی اشتباهی رفت مشهد!+ عکس

  • کارمند اخراجیِ اینترنشنال: هدف اسرائیل تجزیه ایران است!+ عکس و فیلم

  • بازدارندگی تا چالش‌های یک ائتلاف شکننده

  • نقل و انتقالات / آبی ها در سایت فیفا محروم شدند

  • کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود

  • تنگه هرمز همان سیلی محکم + فیلم

  • بوی تعفن راز جنایتی را فاش کرد

  • رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند

  • دیپلماسی هوشمندانه، گزینه‌ای قرآنی است

  • شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز تا ادعای نزدیکی توافق

  • توسل اسرائیل به «توافق مکه» برای اشغالگری در سوریه!

  • تلفات زلزله کلمبیا از ۲۵۰ نفر گذشت

  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

  • تولیدات موشکی بیش از میزان شلیک است

  • هالند دست استقلال و پرسپولیس را بست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287035
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1400 - 22:29
    در دیدار رئیس دفتر امنیت ملی سوریه با رئیسی رئیس جمهور:

    دشمنی مستکبران علیه ملت‌های منطقه کاهش نیافته است

    سید ابراهیم رئیسی در دیدار با سرلشکر علی مملوک، رئیس دفتر امنیت ملی سوریه ضمن تأکید بر تعمیق مناسبات دو جانبه میان ایران و سوریه در همه ابعاد تصریح کرد: هم‌پیمانی میان دو ملت، جدایی‌ناپذیر است.

     دشمنی مستکبران علیه ملت‌های منطقه کاهش نیافته است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیسی با بیان اینکه دشمنی مستکبران علیه ملت‌های منطقه کاهش نیافته است، گفت: آمریکا به دنبال آن است که مشکلات امنیتی و اقتصادی که برای سوریه ایجاد کرده است را به شکل‌ دیگری ادامه دهد.

    رئیس جمهور با اشاره به مقاومت بی‌نظیر مردم سوریه در مقابل گروه‌های تروریستی بر لزوم حفظ تمامیت ارضی سوریه تأکید و اظهار کرد: دشمنی مستکبران علیه ملت‌های منطقه کاهش نیافته و آمریکا به دنبال آن است که مشکلات امنیتی و اقتصادی که برای سوریه ایجاد کرده است را به شکل‌ دیگری ادامه دهد.

    وی در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور تأکید کرد: موانع موجود برای گسترش مناسبات اقتصادی باید رفع شود و در نهایت روابط راهبردی کنونی طرفین، توسعه یابد.

    رئیس جمهور با گرامی‌داشت یاد شهدای مبارزه با تروریسم از جمله شهید سلیمانی، افزود: سوریه خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی است و اتحاد کشورها و ملت‌های اسلامی برای مقابله با اقدامات این رژیم ضروری است.

    سرلشکر علی مملوک، رئیس دفتر امنیت ملی سوریه نیز در این دیدار با ابلاغ سلام گرم بشار اسد، رئیس جمهور این کشور به ملت و دولت ایران، گفت: هیچ‌گاه حمایت ایران از سوریه را در مقابله با تروریست‌ها فراموش نمی‌کنیم.

    وی همچنین گفت: سوریه در خصوص اقدام برخی از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی هوشمند است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما