شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 286479
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1400 - 19:38

    بازدید دادستان تهران و گروه ۱۰۷ نفره قضایی از زندان زنان تهران

    دادستان تهران به همراه یک گروه ۱۰۷ نفره قضایی از زندان زنان استان تهران بازدید کرد.

     بازدید دادستان تهران و گروه ۱۰۷ نفره قضایی از زندان زنان تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از میزان؛ صبح امروز علی صالحی دادستان تهران به همراه یک گروه ۱۰۷ نفره قضایی از زندان زنان استان تهران بازدید کرد و به بررسی وضعیت زندان و مددجویان پرداخت.

    وی در ابتدا با حضور در تصفیه خانه آب شرب و مصرفی زندان زنان، از نزدیک در جریان روند ارتقای کیفیت تأسیسات آب زندان قرار گرفت.

    صالحی در ادامه از بخش‌های مختلف زندان از قبیل بخش قرنطینه، باشگاه ورزشی، سالن آمفی تئاتر، سالن سلامت و همچنین از بندهای زندان زنان بازدید کرد.

    وی در جریان این بازدید به دیدار چهره به چهره زندانیان و با تشکیل میز خدمت در زندان به بررسی مشکلات آن‌ها پرداخت که در این زمینه دستوراتی نیز از قبیل تسریع در رسیدگی به پرونده زندانیان و همچنین دستور آزادی تعدادی از مددجویان صادر شد.

    دادستان تهران در حاشیه این بازدید گفت: در راستای اجرای منویات ریاست قوه قضاییه به اتفاق ۱۰۷ نفر از همکارانمان در سطح دادسرای تهران و دادسراهای شهرستان‌های تابعه استان، از زندان زنان استان تهران بازدید کردیم.

    وی با اشاره به انجام ملاقات چهره به چهره با ۷۴۰ نفر از زندانیان زن و بررسی وضعیت و درخواست هایشان، گفت: ۱۶ نفر از زندانیان زن به کمک ستاد دیه ازاد شدند. 

    صالحی با بیان اعطای مرخصی به ۵۶ زندانی زن، تصریح کرد: برای ۳۵ زندانی زن پیشنهاد آزادی مشروط به دادگاه ارجاع شد و ۱۴۷ نفر نیز به کمیسیون عفو معرفی شدند.

    وی با اشاره به پیشنهاد پابند الکترونیک برای ۲۷ زندانی زن، گفت: برای ۱۳ زندانی تقاضای تعلیق و همچنین برای ۵۰ نفر نیز اشتغال به کار صادر شد.

    دادستان تهران تاکید کرد: به عنوان وظیفه شرعی و قانونی از زندان‌های استان تهران بازدید خواهیم کرد و طبق مقررات قانونی، نسبت به کمک زندانیان اقدامات لازم صورت خواهد گرفت. 

    وی با بیان اینکه برخی از درخواست‌های زندانیان مربوط به دادگاه‌های کیفری ۲، مسائل حقوقی و دادگاه انقلاب بود، گفت: قطعا این مسائل به مراجع ذی صلاح اطلاع داده خواهد شد تا ترتیب اثر بدهند. 

    صالحی با اشاره به ملاقات چهره به چهره با زندانیان امنیتی در زندان زنان استان تهران، اظهار کرد: این افراد تقاضاهایی داشتند که همگی موارد دریافت، بررسی و منجر به صدور دستوراتی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما