شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 285609
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1400 - 12:03

    همه‌گیری بعدی در راه است؟

    بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت، اظهار کرد: سویه امیکرون کروناویروس در گسترش ایمنی از واکسن‌های جهانی پیشی گرفته و از مقامات بهداشتی در سراسر جهان می‌خواهد که سریع‌تر به همه‌گیری بعدی واکنش نشان دهند.

    همه‌گیری بعدی در راه است؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، نیوز، گیتس در کنفرانس «امنیتی مونیخ ۲۰۲۲» در مورد پیشرفت جهان در «غلبه بر کووید-۱۹» به ایمن‌سازی طبیعی جمعیت‌ها در برخی مناطق اشاره کرد.

    این میلیاردر نیکوکار گفت: دانشمندان دفعه بعد باید بهتر کار کنند تا زودتر واکسن‌های کافی تولید کنند.

    وی خاطرنشان کرد: متاسفانه، خود ویروس به ویژه سویه امیکرون نوعی واکسن است. به این معنا که هم ایمنی سلول‌های بی و هم سلول‌های تی ایجاد می‌کند و نسبت به واکسن‌ها عملکرد بهتری را در ارتباط با جمعیت جهان انجام داده است.

    گیتس ادامه داد: به دلیل اینکه در مناطقی خاص تعداد زیادی از افرادی در معرض عفونت قرار گرفتن، خطر ابتلا به بیماری جدی ناشی از کووید-۱۹ به طور چشمگیری کاهش یافته است همچنین خاطرنشان کرد که علائم شدید عمدتا با سالخوردگی و چاقی یا دیابت مرتبط است.

    گیتس با اطمینان در پیش‌بینی یک بحران جدید بهداشتی گفت: «ما یک بیماری همه‌گیر دیگر خواهیم داشت که بیماری‌ متفاوتی خواهد بود».

    وی هشدار داد: برای مقابله با شیوع بعدی، مقامات بهداشتی و محققان باید سریع‌تر برای توسعه واکسن‌ها و درمان‌ها اقدام کنند و اذعان کرد که ما در طول همه‌گیری کووید کار خوبی در زمینه درمانی انجام ندادیم. ما دو سال بعد از همه‌گیری درمان خوبی ارائه کردیم درواقع عرضه واکسن‌ها  دو سال طول کشید و دفعه بعد باید این دو سال را به ۶ ماه تبدیل کنیم.

    در نهایت، گیتس ابراز امیدواری کرد که «نسل جدیدی از واکسن‌ها»   قادر به ریشه‌کن کردن کل خانواده‌های ویروس‌های تنفسی ازجمله آنفلوآنزا و کرونا خواهند بود و گفت که اگر منابع مالی کافی تحقیق و توسعه به این مورد اختصاص داده شود، می‌تواند «در دهه آینده» دستاورد داشته باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما