پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 285601
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1400 - 11:52

    مجازات اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی

    یک سایت خارجی با اشاره به دوپینگ حسین ساوه‌شمشکی نوشت که ممکن است این ورزشکار با مجازات بیشتری روبه‌رو شود.

    مجازات اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از Insidthegames، تست دوپینگ لیدیا هونکو در المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن مثبت و او به طور موقت از حضور در المپیک محروم شد. این ورزشکار دومین شرکت کننده اوکراینی در این بازی‌هاست که در تست ضد دوپینگ مردود شده است.

    این ورزشکار دوشنبه هفته گذشته توسط آژانس بین‌المللی تست، آزمایش داد که جواب آن ۳ روز بعد توسط آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ اعلام شد. ورزشکار متخلف هم از نتیجه مطلع و به طور موقت از فعالیت‌ها تعلیق شده است. هفته گذشته نیز تست دوپینگ اسکی‌باز اوکراین به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک مثبت شده بود.

    همچنین دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) رسما تایید کرد که حسین ساوه شمشکی اسکی‌باز ایرانی پس از مثبت شدن تست استروئید آنابولیک از بازی‌ها اخراج شده است. شمشکی که سابقه حضور در المپیک ۲۰۱۰ ونکوور و ۲۰۱۴ سوچی را در کارنامه دارد، پرچمدار ایران در المپیک پکن بود. تست دوپینگ او ۳ روز بعد از مراسم افتتاحیه مثبت شد و این ورزشکار نتوانست در مسابقات شرکت کند.

    به شمشکی دستور داده شد که دهکده المپیک را ترک کند. او همچنان ممکن است با مجازات انضباطی بیشتری از سوی فدراسیون جهانی اسکی برای این تخلف روبه‌رو شود. شمشکی پیش از این به تخلف خود اعتراف کرده و از مردم ایران خواسته است که او را به خاطر این سهل انگاری ببخشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما