دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 285413
    تاریخ انتشار: 30/بهمن/1400 - 11:30

    یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران!

    یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    محمدجواد حق‌شناس، فعال چپ و عضو سابق شورای شهر تهران در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه اعتماد با اشاره به ماجرای فایل صوتی از جلسه فرماندهان سپاه نوشته است: در این میان پرونده مطالبات شهرداری که در آن مقطع غیر شفاف باقی مانده بود، هنوز پیگیری نشده است. حتی آقای مصطفی میرسلیم قبل از ورود به مجلس تقاضای تحقیق و تفحص در این زمینه را داشتند که در مجلس دهم به دلایل گوناگون به سرانجام نرسید. بر اساس اعلام شخص آقای میرسلیم در آن زمان اعلام شد که رشوه بالایی (۶۵ میلیارد تومان) به برخی نمایندگان داده شده تا این تحقیق و تفحص دنبال نشود. نهایتا نیز تلاش‌ها برای تحقیق و تفحص از شهرداری دوره آقای قالیباف رای نیاورد و موضوع در فضایی غبارآورد رها شد. این روند ادامه داشت تا اینکه اخیرا دوباره فایل صوتی خاصی در رسانه‌های خارجی منتشر شده که در آن ابعاد تازه‌ای از تخلفات شهرداری در آن برهه خاص نمایان شده است.

    او تصریح می‌کند:

    "امروز مردم پرسش‌های فراوانی در این خصوص دارند که باید در خصوص آن روشنگری شود. به هر حال در یک دوره مدیریتی، تخلفات گسترده‌ای رخ داده است. باید افراد متخلف در بالاترین سطح شناسایی و به سزای تخلفات خود برسند. اینکه فردی بزرگ‌ترین تخلفات را انجام دهد، بعد نه تنها محکوم نشود، بلکه به بالاترین مراتب مدیریتی نیز دست پیدا کند، این پالس را به افکار عمومی ارسال می‌کند که اراده‌ای برای مقابله با تخلفات وجود ندارد."

    *دقت شود که چپ‌های ستادی و مدعیان اثبات تخلف در فایل صوتی قصد دارند همه حقد و کینه‌ای که از مجاهدت‌های شهید سلیمانی داشتند را علیه مجاهدت‌های همرزم او یعنی محمدباقر قالیباف به‌کار بگیرند و اگر نبود حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر حاج‌قاسم؛ بسا که امروز به جای قالیباف، حاج قاسم در آماج تهمت‌های بی‌سند این افراد قرار می‌داشت.

    در فایل صوتی افشا شده که هم‌نظری شهید سلیمانی و قالیباف در آن مشهود است نیز بحث بر سر اختلاف چند مقام ارشد سپاه پیرامون محل خرج‌کرد یک بودجه درآمدی است نه درباره یک تخلف اثبات شده یا فرار از برخورد از قضایی!

    مقوله‌ای که در مدیریت کلان و خاصّه مباحث بودجه‌ای یک مسئله همیشگی و مبتلی‌به است و مادام که با حکم قضایی مواجه نشود، نمی‌توان به آن اطلاق جرم داشت.

    پیرامون سوابق موجود در اظهارات حق‌شناس نیز بیان این دو سند ضروریست که نه تنها میرسلیم هرگز نتوانست ادعای خود را اثبات کند و از همین رو با شرمندگی عرصه ادعا علیه قالیباف را ترک کرد بلکه یکی از دوستان آقای حق‌شناس در شورای شهر یعنی محمود میرلوحی نیز ادعاهایی را پیرامون قالیباف مطرح کرد که پس از شکایت قالیباف نتوانست آنها را اثبات کند و دست آخر نیز به حبس و شلاق محکوم شد.

    هجمه‌ها علیه قالیباف به دلیل کارنامه او در "مدیریت جهادی" است.

    چه اینکه دشمن و سربازان داخلی او به روشنی می‌دانند که یگانه نوشداروی موجود برای حل مشکلات مردم و ایران "مدیریت جهادی" است و از همین رو کمر به ترور قالیباف و مدیریت جهادی بسته‌اند.

    حق‌شناس اخیراً و در ایام دهه فجر نیز طی مصاحبه‌ای اظهار کرده بود که خواسته‌های انقلابیون محقق نشده و بین انقلاب و آرمان‌هایش فاصله جدی وجود دارد!

    این در حالی است که مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان در دیدار با مردم تبریز فرمودند:

    "البتّه انسان از بعضی می‌شنود که انقلاب از هدفهای خودش دور شده؛ نه، این جور نیست. اگر کشور از هدفهای انقلاب دور شده بود، دشمنان انقلاب این ‌قدر دشمنی با نظام کشور و جمهوری اسلامی و ایران اسلامی نمیکردند؛ خود این دشمنی‌ها نشانه‌ی این است که کشور و نظام اسلامی به هدفها وفادار بوده و پایبند به این هدفها بوده. حالا انسان می‌شنود که افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبسته‌اند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم. "

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما