شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 285223
    تاریخ انتشار: 28/بهمن/1400 - 13:23

    طالبان با عفو عمومی از تلفات بزرگ جلوگیری کرد

    رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان در دیدار با هیئت طالبان در قطر گفت که اعلام عفو عمومی از تلفات بزرگ جانی و مالی در افغانستان جلوگیری کرد.

    طالبان با عفو عمومی از تلفات بزرگ جلوگیری کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از jskdl T هیئت طالبان در رأس «امیرخان متقی» وزیر خارجه با «احمد الریسونی» رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان و شماری از علمای قطر دیدار کرد.

    براساس بیانیه منتشر شده توسط «انعام‌الله سمنگانی» معاون سخنگوی طالبان، الریسونی در این دیدار ضمت تبریک برپایی «حکومت اسلامی» در افغانستان گفت که دولت طالبان با ابتکار عفو عمومی، از تلفات بزرگ جانی و مالی و مشکلات اجتماعی در افغانستان جلوگیری کرد.

    این اتحادیه پس از اعلام دولت سرپرست طالبان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با آن‌ها،   در بیانیه‌ای از مردم افغانستان خواسته بود تا در کنار دولت طالبان ایستاده و از آن حمایت کنند.

    کشور افغانستان، کشور قطر، طالبان،

    هیئت طالبان روز گذشته نیز در دیدار با شماری از مسئولین قطری خواستار سرمایه‌گذاری این کشور در افغانستان شده بود.

    گفتنی است که امیرخان متقی روز دوشنبه ۲۵ بهمن در رأس هیئتی متشکل از وزیران و معاونان وزارتخانه‌های متعدد طالبان برای نشست‌های مشترک با نمایندگان کشورهای حوزه خلیج فارس، هیئت اتحادیه اروپا، اتحادیه‌های علمای دینی و نمایندگی‌های دیپلماتیکی که فعالیت خود را از کابل به قطر منتقل کرده‌اند، عازم دوحه شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما