چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 283826
    تاریخ انتشار: 19/بهمن/1400 - 10:28

    ادامه مانور آمریکا روی «تهدید روسیه»

    رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه ادعاهای اثبات‌نشده در خصوص احتمال حمله روسیه به اوکراین مسکو را به اتمام پروژه خط لوله گاز «نورد استریم ۲» در صورت انجام چنین حمله‌ای تهدید کرد.

     ادامه مانور آمریکا روی «تهدید روسیه»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه فضاسازی‌ها در خصوص احتمال حمله روسیه به اوکراین هشدار داد چنانچه چنین حمله‌ای اتفاق بیفتد شانسی برای ادامه پروژه خط لوله گاز «نورد استریم ۲» وجود نخواهد داشت. 

    بایدن این اظهارات را شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) بعد از اتمام دیدارش با «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان مطرح کرد. دیدار سران دو کشور در حالی برگزار شد که موضع‌گیری‌های مصالحه‌جویانه‌تر آلمان نسبت به آلمان و انگلیس درباره تحولات اوکراین به گمانه‌زنی‌ها درباره وجود شکاف در اردوگاه غرب در این موضوع دامن زده است.  

    تحلیلگران، پروژه خط لوله گاز نورد استریم که قرار است گاز طبیعی روسیه را بدون عبور از خاک اوکراین به طور مستقیم به آلمان برساند یکی از موضوعات گفت‌وگو میان واشنگتن و برلین می‌دانند.

    بایدن در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پروژه نورداستریم ۲ در بحبوحه تحولات اوکراین گفت: «[در صورت حمله روسیه] خبری از نورد استریم ۲ نخواهد بود. ما آن را به اتمام خواهیم رساند. قول می‌دهم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم.»

    رسانه‌ها و مقام‌های کشورهای غربی در روزهای گذشته روسیه را به اعزام نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو به مرز با اوکراین متهم کرده‌ و مدعی شده‌اند ممکن است روسیه در آینده نزدیک قصد حمله به اوکراین داشته باشد. مسکو تمامی این اتهامات را رد کرده است.

    علی‌رغم آنکه روسیه بارها اطمینان خاطر داده که قصد حمله به اوکراین را ندارد، آمریکا و کشورهای اروپایی آمادگی‌های نظامی خودشان را برای آنچه به گفته آنها مقابله با تحرکات نظامی احتمالی مسکو است افزایش داده‌اند. برخی از این کشورها به همین بهانه به اوکراین نیرو و تجهیزات نظامی ارسال کرده‌اند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما