پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • هشدار سیا به روسیه درباره ایران و اوکراین

  • تصاویر آخرالزمانی از سیل نپال

  • قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • خواص انار برای قلب

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • روایت تلخ دختری که در خانه هواداری منافقین مورد تجاوز قرار گرفت/ کودک سرباز رجوی در اردوگاه پهلوی!+ عکس

  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 283714
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1400 - 12:42

    هشدار پلیس به تردد شهروندان روی گاردریل و پل‌ها

    معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: متاسفانه برخی عابران از روی نرده‌ها و گاردریل‌ها می‌پرند که جانشان در خطر است.

    هشدار پلیس به تردد شهروندان روی گاردریل و پل‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، سرهنگ علی همه خانی گفت: در بین کاربران ترافیکی عابران پیاده آسیب پذیرتر هستند، زیرا هیچ گونه حفاظی ندارند و معمولا با کوچکترین برخورد جراحت‌هایی پیش می‌آید و اگر شدت تصادف زیاد باشد، ممکن است فوتی داشته باشیم.

    به گفته معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ باید عابران پیاده نسبت به رعایت قوانین و مقررات همراه باشند و به توصیه پلیس توجه کنند. در نقاطی که پل عابر پیاده وجود دارد نباید از خط سواره رو استفاده کنند که نکته بسیار مهمی است همچنین پیاده روها موظفند برای عبور از عرض راه تنها از گذرگاه‌های مجاز همچون پل‌ها و زیرزمین‌ها استفاده کنند.

    سرهنگ همه خانی گفت: نباید از لابه لای درختان و نرده‌ها عبوری صورت گیرد، زیرا متاسفانه برخی عابران از روی نرده‌ها و گاردریل‌ها می‌پرند که جانشان قطعا در خطر است در نه ماهه امسال متاسفانه ۱۵۴ نفر از فوتی‌ها مربوط به عابران پیاده بوده یعنی ۳۷ درصد کل تصادفات فوتی تهران را به خودش اختصاص داده است.

    به گفته معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ،  نسبت به سال ۹۹ البته ۳ درصد کاهش فوتی داشتیم، اما رانندگان لازم است در جاهایی که نور کم است با احتیاط رانندگی کنند و گر لازم باشد برای افزایش پل‌های عابر پیاده با شهرداری مطالبه‌ای انجام می‌دهیم.

    پیشتر سرهنگ جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفته بود که متاسفانه ۵۸ درصد تصادفات در شهر تهران در بزرگراها اتفاق می‌افتد؛ جایی که عابر اصلا نباید تردد داشته باشد تا تصادف روی دهد؛ این آمار نشان دهنده این است که عابران پیاده بی دقت بوده و از محل‌های امن برای عبور خود استفاده نمی‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما