دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 283505
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1400 - 12:34

    مقایسه واکسیناسیون در ایران و جهان

    روند واکسیناسیون در کشورهای مختلف دنیا، می تواند از چند منظر مورد مقایسه و بررسی قرار گیرد که مهم ترین جنبه آن، تعداد واکسن های تزریق شده است که نشان می دهد چند درصد مردم واکسن زده اند.

     مقایسه واکسیناسیون در ایران و جهان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، برنامه ملی واکسیناسیون کشوری با واردات واکسن اسپوتنیک از روسیه، آغاز شد و در ابتدا کادر درمان به ویژه کسانی که در بخش‌های آی سی یو از بیماران کرونایی مراقبت می‌کردند، واکسن دریافت کردند.

    آغاز برنامه ملی واکسیناسیون کشوری از بهمن ۱۳۹۹ بود و تا کنون نزدیک به ۱۳۵ میلیون دوز انواع واکسن وارداتی و تولید داخل، برای جمعیت هدف کشور تزریق شده است.

    نمودار زیر مربوط به هفته گذشته است که بر اساس ابتلای ۶ میلیون و ۵۲۰ هزار نفر به کرونا ویروس در کشور، تهیه شده و نشان می‌دهد تا آن زمان، ۱۳۲ میلیون و ۶۸۱ هزار دوز واکسن تزریق شده بود. در واقع بر اساس نمودار زیر، میزان واکسیناسیون در کشورمان از ۷۲ درصد عبور کرده است.

    مقایسه واکسیناسیون در ایران و جهان/از دنیا جلو افتاده ایم

    این در حالی است که اجرای برنامه واکسیناسیون در کشور، تا قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم، خیلی سرعت نداشت و تعداد کمی از جمعیت کشورمان موفق به دریافت واکسن کرونا شده بودند. در صورتی که تعداد زیادی از ۱۳۵ میلیون دوز واکسن کرونا، در ۵ ماه اخیر تزریق شده است.

    در نمودار زیر، جایگاه ایران در بین سایر کشورها از جهت واکسیناسیون کامل و یک دوز تزریق نشان داده می‌شود. به طوری که هفتمین کشور با ۶۴ درصد تزریق واکسن هستیم.

    مقایسه واکسیناسیون در ایران و جهان/از دنیا جلو افتاده ایم

    در همین حال، نمودار زیر مقایسه سرعت واکسیناسیون در جهان و ایران را نشان می‌دهد. آن طور که می‌توان از نمودار زیر برداشت کرد، این است که روند واکسیناسیون در ایران، از نمودار جهانی جلو افتاده و سرعت گرفته است.

    مقایسه واکسیناسیون در ایران و جهان/از دنیا جلو افتاده ایم

    برنامه ملی واکسیناسیون کشوری، در شرایط کنونی با تکیه بر واکسن‌های تولید داخل دنبال می‌شود. زیرا، در حال حاضر چند نوع واکسن داخلی در دسترس مردم قرار دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما