چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 283161
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1400 - 10:09

    واکنش صنعاءبه آزادسازی کشتی‌های سوخت

    پس از گزارش برخی منابع درباره آزادسازی کشتی‌های سوخت یمن، شرکت نفت صنعاء به این گزارش‌ها واکنش نشان داد.

     واکنش صنعاءبه آزادسازی کشتی‌های سوخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس عصام المتوکل» سخنگوی شرکت نفت یمن، شامگاه چهارشنبه، به ادعای منابع وابسته به ائتلاف سعودی درباره آزادسازی کشتی‌های حامل سوخت یمنی واکنش نشان داد.

    بنابر گزارش مرکز اطلاع‌رسانی «انصارالله»، سخنگوی شرکت نفت یمن در این خصوص اظهار داشت که گزارش رسانه‌ها درباره آزادسازی برخی از کشتی‌های سوختی یمن صحت ندارد. عصام المتوکل اضافه کرد که تمامی کشتی‌ها و به‌ویژه کشتی حامل بنزین کمکی «سی ادور» همچنان در مجاورت سواحل «جیزان» در جنوب غرب عربستان سعودی  تحت توقیف هستند.

    طبق گزارش رسانه‌های یمنی، ائتلاف سعودی کمان هفت کشتی حامل سوخت را به‌رغم داشتن مجوز از سازمان‌های بین‌المللی تحت توقیف دارد. برخی از منابع وابسته به ائتلاف سعودی، امروز، مدعی شده بودند که ریاض برخی از کشتی‌های توقیف شده را آزاد کرده است. عربستان سعودی در حالی کشتی‌های حامل سوخت را توقیف کرده است که استان صنعاء و دیگر استان‌های آزادشده یمن به علت محاصره با بحران شدید فرآوردهای نفتی مواجه هستند. 

    ائتلاف سعودی از ورود فرآوردهای نفتی به بندر «الحدیده» (غرب یمن) ممانعت به عمل می‌آورد. «عمار الاضرعی»، امروز در این خصوص گفته بود که مردم یمن با بدترین بحران سوختی مواجه هستند و تمامی بخش‌های این کشور از جمله تأسیسات بهداشتی یمن در پی توقیف کشتی‌های سوختی فلج  شده است.

    عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

    این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما