چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • پیام رهبر انقلاب به ‌مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • ترامپ: پرونده ایران در شکست جمهوری‌خواهان نقش داشت/ جمهوری‌خواهان در کنگره تار و مار شدند+ دعکس و فیلم

  • خروش ضدآمریکایی ایرانیان در سالروز تسخیر لانه جاسوسی/ پرچم بزرگ ایران بر دستان مردم+ عکس و فیلم

  • هشدار در مورد رژیم‌های افراطی حذف چربی

  • گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد

  • واکنش طلا به نتایج انتخابات آمریکا

  • مضرات چای کیسه‌ای بر مغز

  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 281970
    تاریخ انتشار: 05/بهمن/1400 - 18:07

    سقوط آزاد سهام در بورس وال استریت آمریکا

    جدی‌تر شدن اختلافات بین روسیه و غرب در مورد اوکراین باعث شده تا بورس‌های آمریکا و اروپا افت قابل توجهی را تجربه کنند.

     سقوط آزاد سهام در بورس وال استریت آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ به نقل از رویترز، در معاملات شب گذشته موضوع حمله احتمالی روسیه به اوکراین و نگرانی‌ها نسبت به اقدامات بانک مرکزی آمریکا در اعمال سیاست‌های پولی انقباضی باعث شد تا شاهد افت نسبتا سنگین شاخص‌های سهام در بورس وال استریت باشیم.

    شرایط به گونه‌ای بوده که شاخص نزدک در حال رسیدن به محدوده‌ای است که در صورت لمس آن سیگنال بازار فروش شکل خواهد گرفت. شاخص S&P۵۰۰ هم اگرچه کمی از سطوح پایین فاصله گرفته اما هنوز نسبت به ابتدای این ماه ۹.۹ درصد پایین‌تر است. در صورتی که این رقم به ۱۰ درصد یا بیشتر برسد این بدان معناست که بازار در حال اصلاح کردن است. به طور کلی در معاملات دیشب شاخص داوجونز ۱.۸۱، S&P۵۰۰ ۱.۹۲، نزدیک ۱.۷۳ افت کردند. شاخص ارزش دلار هم ۰.۲۴ درصد بالا رفت. شاخص نزدک در نوامبر سال ۲۰۲۱ به پیک خود رسیده بود.

    به گزارش اسپوتنیک یکی از عواملی که به خصوص بورس‌های آمریکایی را منفی کرده، چشم‌انداز اقدام بانک مرکزی آمریکا برای اجرای هرچه سریع‌تر سیاست‌های پولی انقباضی و بالا بردن نرخ بهره در این کشور است.

    در معاملات روز دوشنبه هم بورس‌های اروپایی به طور متوسط ۳ درصد منفی شدند به گونه‌ای که بورس آلمان ۳ درصد ریخت و بورس فرانسه هم کمی بیش از ۳ درصد از ارزش خود را از دست داد. هر دو این بورس‌ها روز را با صف‌های فروش آغاز کردند. بورس سوئیس نیز در معاملات دیروز ۲.۹۴ درصد منفی شد و بورس لندن ۲.۲۷ درصد پایین آمد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما