چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 281860
    تاریخ انتشار: 05/بهمن/1400 - 12:07

    رونمایی از تویوتا سکویا ۲۰۲۳

    تویوتا سکویا ۲۰۲۳ پیش از رونمایی در ۲۵ ژانویه، ارائه شد.

    رونمایی از تویوتا سکویا ۲۰۲۳

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازباشگاه  خبرنگاران، سکویا، همواره خودرویی بوده که به دلیل تولید لندکروزر، فوررانر و پرادو مورد استقبال قرار نگرفت. حالا تویوتا تصمیم دارد برای سال ۲۰۲۳ نسل جدید سکویا را با تغییرات ظاهری و فنی گسترده عرضه کند.

    این SUV جدید قرار است چند روز دیگر علنا رونمایی شود، این خودرو قرار است جایگزین نسخه سال ۲۰۰۷ شود و اینطور که مشخص است تغییرات هم در داخل و هم در خارج وجود دارد.  آن طور که از تصاویر مشخص است نسل جدید سکویا شباهت‌های زیادی با تاندرا خواهد داشت.

    با توجه به اینکه پیکاپ سایز بزرگ این خودروسازی، اخیرا با تریم لوکس Capstone عرضه شده است، نمی‌توان گفت که آیا تویوتا برنامه‌های مشابهی برای سکویا دارد یا خیر؟. اما به دلیل اینکه این خودروسازی به سمت تولید خودروهای به روز پیش می رود دور از ذهن نیست که امکانات به روز خودروسازان را داشته باشد.

    رونمایی از تویوتا سکویا ۲۰۲۳

    در نمای جلوی سکویا شاهد استفاده از جلوپنجره‌ای نسبتاً مشابه با توندرا هستیم و چراغ‌ها و در کاپوت به نظر می‌رسد از کراس اوور توندرا الهام گرفته است. در این خودرو جدید دیگر خبری از چراغ‌های باریک لندکروزر ۳۰۰ نیست، البته باید گفت جلوپنجره سکویا به اندازه توندرا عضلانی جلوه نمی‌کند.




    با در نظر گرفتن اینکه لندکروزر جدید به ایالات متحده نمی‌آید، شاید تویوتا افراد بیشتری را متقاعد کند که سکویا به روز شده را بخرند، زیرا قیمت آن بسیار مقرون به صرفه است. این خودرو احتمالا با یک موتور ۳.۵ لیتری V۶ توئین توربو عرضه می شود که قدرت ۳۸۹ اسب بخار و گشتاور ۶۴۹ نیوتن متر تولید می کند. موتور i-Force Max که یک موتور الکتریکی است، در مجموع ۴۳۷ اسب بخار اضافه می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما