سه شنبه 05 آبان 1405 - Tue 27 Oct 2026
  • موشک‌های یمن رؤیای اقتصادی بن‌سلمان را نابود کرد

  • دلیل سفر هیات قطری به ایران اعلام شد

  • آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی / عکس

  • ‏ درباره سفر مقامات ارشد نظامی-امنیتی به تهران

  • عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو با ۲ کشته

  • اصابت پرتابه ناشناس به یک نفتکش در تنگه هرمز

  • کشتکار مقتدرانه استارت زد /مهمدی هم به جمع هشت نفر پایانی رسید + فیلم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • نشست تهران گامی عملی برای همکاری بر سر سازوکارهای امنیتی است/ نیروهای مسلح در دفاع از حریم کشور تردید نمی‌کنند

  • پیام سرلشکر وحیدی برای بسیجیان استان خوزستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • پزشکیان امشب به روسیه می‌رود

  • شکنجه غذایی به سبک بن‌گویر / فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • ارتباط حرف‌های ضدایرانی روبیو در آتن و حوادث فرانسه+ عکس

  • شکار پهپاد پیشرفته عربستان در آسمان تعز

  • تغییر مسیر پول در بورس بدون خروج از بازار

  • روایت رئیس قوه قضاییه از دیدار با رهبر معظم انقلاب + فیلم

  • اعلام جرم علیه برگزارکنندگان نمایشگاه آرت فیر تهران

  • نقشه پروازهای عتبات تغییر کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 281318
    تاریخ انتشار: 02/بهمن/1400 - 14:26

    شرط قلعه‌نویی برای قهرمانی گل‌گهر

    سرمربی گل‌گهر می‌گوید اگر ۷ امتیاز کسر شده از این تیم بازگردد، می‌توانند قهرمان لیگ برتر شوند.

     شرط قلعه‌نویی برای قهرمانی گل‌گهر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از وزش سه تراکتور و گل‌گهر فردا (یکشنبه) در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند. امیر قلعه‌نویی، سرمربی گل‌گهر در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: تراکتور تیم پرشورهاست. من چندین سال در این تیم بوده‌ام و خاطرات خوبی از حضور در تراکتور دارم. در تراکتور فراز و نشیب‌هایی را همراه این تیم تجربه کردم. در مجموع خاطرات خوبی با مردم آذربایجان و هواداران تراکتور داشتیم.

    او با بیان این که شرایط آب‌وهوایی، بازی فردا را دشوار خواهد کرد با اشاره به کسر هفت امتیاز از تیمش گفت: ما مشکلات خودمان را داریم و هر چه از لحاظ روحی و روانی کار می‌کنیم، نشاط تیمی بازنمی‌گردد. باز هم از بازیکنان تشکر می‌کنم که با تمام مشکلاتی که به خاطر کسر هفت امتیاز داریم، نهایت تلاش خود را می‌کنند. بازی بسیار خوبی در جام حذفی ارائه کردیم اما از فرصت‌های خود استفاده نکردیم و حذف شدیم.

    سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان ادامه داد: ان‌شاءالله آن هفت امتیاز برگردد. اگر این اتفاق بیفتد، تیم از لحاظ روانی برمی‌گردد و می‌توانیم مدعی اول قهرمانی باشیم. امیدواریم این اتفاق مهم رخ دهد و حق به حق‌دار برسد چون ظلمی که به مجموعه گل‌گهر و تیم ما کردند، در تاریخ فوتبال بی‌سابقه است. شاید به خاطر حضور امیر قلعه‌نویی در گل‌گهر بوده است.

     قلعه‌نویی گفت: هنوز امیدوار هستیم و تا لحظه آخر تلاش می‌کنیم تا شرایط خوبی در جدول پیدا کنیم. اگر هفت امتیاز را به ما برگردانند، با روند فعلی تیم می‌توانیم مدعی حضور در رده‌های بالایی جدول باشیم. امیدوارم بازی خیلی خوبی انجام شود و با سه امتیاز از تبریز  برگردیم چون واقعاً به این سه امتیاز نیاز داریم و شرایط گل‌گهر با این امتیازات بهتر می‌شود. فعلاً که در عالم برزخ هستیم!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما