شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 281183
    تاریخ انتشار: 01/بهمن/1400 - 16:00

    پشت پرده اظهارات شافعی درباره نمایندگان مجلس

    چند روز پس از انتشار صحبت‌هایی از سوی رئیس اتاق بازرگانی ایران درباره برخی از نمایندگان مجلس، شافعی توضیحاتی را در این زمینه ارائه داد.

     پشت پرده اظهارات شافعی درباره نمایندگان مجلس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، از چند روز قبل گوشه‌ای از سخنان رئیس اتاق بازرگانی ایران منتشر شد که او در آن درباره موضع گیری اقتصادی برخی نمایندگان مجلس انتقاداتی را مطرح می‌کرد، حالا شافعی در توضیحات جدید اعلام کرده که این فیلم تقطیع شده و او قصد بی احترامی به مجلس را نداشته است.

    غلامحسین شافعی با اشاره به شرایط ویژه کشور گفت: آنچه امروز لازم است مورد عنایت و توجه قرار گیرد اقتصاد کشور است و این امر در سایه برنامه‌ریزی درست، همکاری و تلاش قوای سه گانه، بخش خصوصی و تعاونی و البته هم‌افزایی و اتحاد امکان‌پذیر است. رسالت اصلی و سنگین بخش خصوصی بر اساس وظیفه‌ای که قانون بر عهده‌اش گذاشته این است که تلاش کند نظرات کارشناسی و تخصصی خود را در همه حوزه‌های متنوع اقتصادی با بهره‌گیری از دیدگاه‌های فعالان اقتصادی واقعی به‌عنوان مشاوری آگاه به مسائل روز و تحولات، صدیق، مشفق و منصف ارائه کند. اتاق‌ها در شرایط جدید کشور، به انجام این وظیفه تاکید مجدّانه و متعهدانه دارند و برای کمک به اقتصاد ملّی، خود را در کنار دولت و مجلس محترم می‌بینند.

    شافعی ادامه داد: چند روز قبل، دقایقی تقطیع شده از یک جلسه خصوصی با تعدادی از رؤسای کمیسیون‌های اتاق ایران و برخی از اعضای هیأت رئیسه که در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ برگزار شده بود توسط افرادی غرض‌ورز از داخل اتاق با مقاصدی خاص منتشر شد که سوءبرداشت‌ها و واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.

    شافعی با اشاره به ویدئوی مذکور گفت: مقصود از آنچه به عنوان ذهنیت خالی بعضی از نمایندگان در سخنان من در جلسه مطرح شده، اطلاعات ناکافی از مسائل تخصصی اقتصادی است. بدیهی است، افراد بر اساس تجربه و تخصّص خود ممکن است با برخی موضوعات دیگر غیرمرتبط، ناآشنا و یا کم‌اطلاع باشند. در همین رابطه و طبق قانون، اتاق ایران وظیفه دارد به عنوان مشاور قوا در زمینه‌های اقتصادی، بازرگانی و غیره در تعامل با نمایندگان قوا و بخصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی آنان را در صورت لزوم از لحاظ ارائه اطلاعات تخصصی مفید شارژ کرده و البته این تعامل دو سویه است تا به صورت همه‌جانبه اقتصاد ملّی را در مسیر درست هدایت کنند.

    رئیس اتاق ایران به ارتباط مستمر و سازنده میان بخش خصوصی و مجلس شورای اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: مجموعه اتاق بازرگانی به‌ویژه رؤسای اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سراسر کشور، روسای تشکّل‌ها، کمیسیون‌های اتاق ایران و اتاق‌های مشترک بازرگانی همواره رابطه مطلوب و سازنده‌ای با نمایندگان مجلس داشته‌اند که حاصل آن اقدامات مؤثر نمایندگان در اقتصاد کشور بوده است. از جمله این اقدامات می‌توان به قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، قانون رفع موانع تولید و غیره اشاره کرد که همگی اقداماتی بنیادین بوده‌اند.

    شافعی در ادامه افزود: برخی افراد که به دنبال مقاصد خاص شخصی هستند باید در نظر داشته باشند که فعّالان اقتصادی و هیأت نمایندگان اتاق ایران به عنوان افراد فهیم و دلسوزان ملت ایران با این رویه‌ها مخالف بوده و خود می‌دانند که راه صواب کشور از چه مسیری باید عبور کند.

    غلامحسین شافعی در پایان با ابراز تأسف از بی‌اخلاقی صورت گرفته و تسری مسائل داخلی اتاق به جامعه، با ادای احترام به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تعامل و همکاری سازنده اتاق ایران با قوه مقننه همواره ادامه خواهد داشت و اقدامات نسنجیده و تفرقه‌افکنانه خللی بر آن وارد نخواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما