چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • پیام رهبر انقلاب به ‌مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • ترامپ: پرونده ایران در شکست جمهوری‌خواهان نقش داشت/ جمهوری‌خواهان در کنگره تار و مار شدند+ دعکس و فیلم

  • خروش ضدآمریکایی ایرانیان در سالروز تسخیر لانه جاسوسی/ پرچم بزرگ ایران بر دستان مردم+ عکس و فیلم

  • هشدار در مورد رژیم‌های افراطی حذف چربی

  • گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد

  • واکنش طلا به نتایج انتخابات آمریکا

  • مضرات چای کیسه‌ای بر مغز

  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • همکاری ایران و ساحل عاج در حوزه حج و زیارت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280771
    تاریخ انتشار: 29/دي/1400 - 09:26

    مقاومت امیکرون برابر دُز چهارم واکسن

    سطح پادتن در خون پس از تزریق دُز چهارم واکسن کرونا افزایش می‌یابد اما به اندازه‌ای نیست که به طور کامل از ابتلا به سویه اُمیکرون جلوگیری کند.

     مقاومت امیکرون برابر دُز چهارم واکسن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس نتایج اولیه بررسی‌ها حاکی از آن است که اُمیکرون، سویه جدید کروناویروس به اندازه‌ای سرایت‌پذیر است که حتی می‌تواند افرادی که چهارمین دُز واکسن کرونای فایزر را تزریق کرده‌اند، آلوده کند.

    به گفته متخصصان، دُز چهارم واکسن فایزر سطح پادتن‌ها در خون را افزایش می‌دهد اما به اندازه کافی از ابتلا به اُمیکرون جلوگیری نمی‌کند. دو هفته پس از تزریق چهارمین دُز، سطح پادتن‌ها در مقایسه با تزریق دُز سوم افزایش می‌یابد اما این افزایش به اندازه‌ای نیست که بتواند در برابر اُمیکرون ایمنی کامل ایجاد کند.

    تحقیقات نشان می‌دهد که یک هفته پس از تزریق دُز چهارم، سطح پادتن در خون پنج برابر می‌شود اما باز هم پایین‌تر از آن میزانی است که محققان انتظار داشتند. سطح مورد نیاز پادتن برای حفاظت از بدن در برابر اُمیکرون بسیار بالاتر از مقداری است که یک واکسن خوب می‌تواند ایجاد کند.

    نتایج این تحقیق در مورد واکسن مدرنا نیز مشابه است. با این حال تزریق دُز چهارم برای افراد در معرض خطر و سالمندان توصیه می‌شود.

    اُمیکرون سویه ای از کروناویروس با قدرت سرایت بالاست که از آفریقا شایع شد و در حال حاضر روزانه صدها هزار نفر در سطح جهان به آن مبتلا می شوند. برخی کشورها امیدوارند این سویه که معمولا در مبتلایانی که به طور کامل واکسینه شده و دُز تقویتی را دریافت کرده‌اند با بروز علائم خفیفی همراه است، بتواند به ایمنی جمعی کمک کند.

    نقش دُز تقویتی در کاهش خطر ابتلا یا خفیف‌تر شدن علائم پس از ابتلا به سویه اُمیکرون تاکنون از سوی بسیاری از مراکز تحقیقاتی و پزشکی تایید شده است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما