سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 280763
تاریخ انتشار: 28/دي/1400 - 23:41
مشاور بشار اسد:

پاسخ وفاداری جمهوری اسلامی ایران را خواهیم داد

مشاور رئیس جمهور سوریه، روابط سوریه و ایران را بسیار قدیمی و تاریخی دانست و گفت که تهران در جریان جنگ علیه سوریه، در کنار دولت و ارتش این کشور ایستاد.

پاسخ وفاداری جمهوری اسلامی ایران را خواهیم داد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ «لونا الشبل» مشاور ویژه بشار اسد رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که این کشور موفق شده است محاصره [آمریکا و کشورهای غربی] را در هم شکند.

الشبل در مصاحبه با شبکه خبری روسیا الیوم گفت که حکومت سوریه موفق شده است نیازهای اساسی شهروندان را تأمین کند.

وی تصریح کرد، حکومت سوریه در وضعیت جنگی قرار دارد و طبیعی است که از همپیمانان خود درخواست کمک کند.

مشاور اسد روابط سوریه و ایران را بسیار قدیمی و تاریخی دانست و گفت که تهران در جریان جنگ علیه سوریه، در کنار دولت و ارتش این کشور ایستاد.

وی با بیان اینکه، سوریه پاسخ وفاداری ایران را خواهد داد، تصریح کرد: «سوریه تصمیم می‌گیرد که چه کسی در خاکش حضور داشته باشد و چه کسی حضور نداشته باشد».

الشبل همچنین حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را در حمایت از تروریستها دانست و گفت: «هر گاه، وضعیت تروریستها وخیم می‌شود، تجاوزات اسرائیل نیز افزایش می‌یابد».

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما