دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280744
    تاریخ انتشار: 28/دي/1400 - 21:35
    لاوروف در تماسی تلفنی خطاب به بلینکن؛

    به گمانه‌زنی‌ها درباره ادعای تجاوز روسیه به اوکراین دامن نزنید

    بر اساس اعلام وزارت خارجه روسیه، لاوروف به وزیر خارجه آمریکا هشدار داد: به گمانه زنی‌ها درباره ادعای تجاوز مسکو به اوکراین دامن نزنید.

    به گمانه‌زنی‌ها درباره ادعای تجاوز روسیه به اوکراین دامن نزنید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه امروز در بیانیه ای از گفتگوی تلفنی وزرای خارجه این کشور و آمریکا خبر داد.

    در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است: سرگئی لاوروف و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا امروز سه شنبه در تماسی تلفنی با یکدیگر رایزنی کردند.

    به گزارش اسپوتنیک، «لاوروف» در تماس با «بلینکن» از وی خواست تا به گمانه زنی ها در مورد ادعای «تجاوز روسیه» دامن نزند، و کی یف را ملزم به اجرای توافقات مینسک کند.

    بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، وزیر خارجه آمریکا در این تماس تلفنی با اتخاذ ژستی عوام فریبانه بر موضع قاطع واشنگتن در حمایت از حاکمیت و تمامی ارضی اوکراین تأکید کرد.

    آنتونی بلینکن در این رایزنی مدعی لزوم استفاده از مسیر دیپلماسی در حل و فصل موضوع اوکراین شد.

    وبگاه تحلیلی « ZN.ua» اوکراین به نقل از منابع آگاه ساعاتی پیش از برنامه سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به کی یف برای روز پنجشنبه خبر داد.

    البته هنوز اطلاعاتی از دستور کار این سفر و محورهای مورد گفتگو میان بلینکن و مقامات اوکراین در دست نیست؛ اما این انتظار وجود دارد که سفر پیش رو حول محور تنش ها با روسیه و پیشنهادهای امنیتی مسکو متمرکز باشد.

    این در حالی است که ظاهراً ریاست سازمان جاسوسی آمریکا هم چهارشنبه هفته گذشته در حالیکه نمایندگان واشنگتن و ناتو مشغول مذاکره با روسیه درباره تضمین های امنیتی بودند، سفری به اوکراین به عنوان مرکز ثقل تنش های اخیر داشته است.

    آمریکا و متحدانش مدعی هستند که روسیه در تدارک حمله به اوکراین است حال آنکه مسکو با رد چنین اتهامی هشدار داده که گسترش ناتو به سمت شرق را برنمی تابد و عضویت اوکراین و گرجستان را در پیمان آتلانتیک شمالی، از خطوط قرمز خود تلقی می کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما