پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • شرط جدید برای بازنشستگی اعلام شد

  • زلنسکی: دو پالایشگاه روسیه را هدف قرار دادیم

  • ویژگی‌های شهید عباس بابایی در نگاه رهبر شهید انقلاب / فیلم

  • قابی زیبا از قلعه بابک آذربایجان شرقی

  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

  • توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست

  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280672
    تاریخ انتشار: 28/دي/1400 - 13:46

    هشدار؛ دز چهارم واکسن هم ایمنی کافی در برابر امیکرون ایجاد نمی‌کند

    رویترز در گزارشی از یافته‌های جدید درباره واکسن کرونا منتشر کرد: سطح پادتن در خون پس از تزریق دُز چهارم واکسن کرونا افزایش می‌یابد اما به اندازه‌ای نیست که به طور کامل از ابتلا به سویه اُمیکرون جلوگیری کند.

     هشدار؛ دز چهارم واکسن هم ایمنی کافی در برابر امیکرون ایجاد نمی‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، دفتر خبرگزاری رویترز در خاورمیانه گزارش داد: نتایج اولیه بررسی‌ها حاکی از آن است که اُمیکرون، سویه جدید کروناویروس به اندازه‌ای سرایت‌پذیر است که حتی می‌تواند افرادی که چهارمین دُز واکسن کرونای فایزر را تزریق کرده‌اند، آلوده کند.

    به گفته متخصصان، دُز چهارم واکسن فایزر سطح پادتن‌ها در خون را افزایش می‌دهد اما به اندازه کافی از ابتلا به اُمیکرون جلوگیری نمی‌کند. دو هفته پس از تزریق چهارمین دُز، سطح پادتن‌ها در مقایسه با تزریق دُز سوم افزایش می‌یابد اما این افزایش به اندازه‌ای نیست که بتواند در برابر اُمیکرون ایمنی کامل ایجاد کند.

    تحقیقات نشان می‌دهد که یک هفته پس از تزریق دُز چهارم، سطح پادتن در خون پنج برابر می‌شود اما باز هم پایین‌تر از آن میزانی است که محققان انتظار داشتند. سطح مورد نیاز پادتن برای حفاظت از بدن در برابر اُمیکرون بسیار بالاتر از مقداری است که یک واکسن خوب می‌تواند ایجاد کند.

    نتایج این تحقیق در مورد واکسن مدرنا نیز مشابه است.

    با این حال تزریق دُز چهارم برای افراد در معرض خطر و سالمندان توصیه می‌شود.

    به نقل از ایندیپندنت، اُمیکرون سویه ای از کروناویروس با قدرت سرایت بالاست که از آفریقا شایع شد و در حال حاضر روزانه صدها هزار نفر در سطح جهان به آن مبتلا می شوند. برخی کشورها امیدوارند این سویه که معمولا در مبتلایانی که به طور کامل واکسینه شده و دُز تقویتی را دریافت کرده‌اند با بروز علائم خفیفی همراه است، بتواند به ایمنی جمعی کمک کند.

    نقش دُز تقویتی در کاهش خطر ابتلا یا خفیف‌تر شدن علائم پس از ابتلا به سویه اُمیکرون تاکنون از سوی بسیاری از مراکز تحقیقاتی و پزشکی تایید شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما