سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280374
    تاریخ انتشار: 26/دي/1400 - 19:24

    ۳۵ میلیون خانوار آمریکایی مشکل مالی دارند

    مزایای ماهانه‌ای که توسط دولت آمریکا در سال ۲۰۲۱ در بحبوحه افزایش شدید هزینه های زندگی و بحران کرونا به مردم این کشور پرداخت می‌شد، در ماه دسامبر پایان یافت و میلیون ها خانوار را با مشکلات مالی رها کرد.

     ۳۵ میلیون خانوار آمریکایی مشکل مالی دارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از به نقل از راشاتودی، مزایای ماهانه‌ای که توسط دولت آمریکا در سال ۲۰۲۱ در بحبوحه افزایش شدید هزینه های زندگی و بحران کرونا به مردم این کشور پرداخت می‌شد، در ماه دسامبر پایان یافت و میلیون ها خانوار را با مشکلات مالی رها کرد.

    این آخر هفته اولین بار در شش ماه گذشته است که خانوارها در سراسر ایالات متحده مزایای ماهانه مربوط به برنامه فدرال اعتبار مالیاتی کودکان را دریافت نمی کنند.

    این برنامه برای والدین با درآمد پایین و متوسط حداکثر ۳۰۰۰ دلار برای هر کودک ۶ تا ۱۷ ساله و ۳۶۰۰ دلار برای هر کودک زیر ۶ سال در نظر گرفته است. این پرداخت ها مبتنی بر درآمد بود و افرادی که بیش از ۷۵۰۰۰ دلار درآمد داشتند و زوج‌های متاهل با درآمد بیش از ۱۵۰۰۰۰ دلار کم کم از این برنامه حذف شدند. نیمه اول این پرداخت‌ها به صورت ماهانه از ژوئیه تا دسامبر انجام شد.

    برنامه کمک هزینه ماهانه کودکان که به ازای هر کودک آمریکایی ۳۰۰ دلار به والدین پرداخت می‌کرد، پس از آن که کنگره نتوانست آن را با طرح هزینه های اجتماعی جو بایدن، معروف به قانون بازسازی بهتر تمدید کند، منقضی شد. این قانون در سنا متوقف شده است.

    بر اساس گزارش سرویس درآمد داخلی(IRS)، حدود ۳۶ میلیون خانواده، یا حدود ۶۰ میلیون کودک، هر ماه این پرداخت ها را دریافت می کردند.

     طبق داده‌های ارائه شده توسط مرکز اولویت‌های بودجه و سیاست آمریکا، در حال حاضر بدون پرداخت اعتبار مالیاتی حدود ۱۰ میلیون کودک در این کشور در معرض خطر سقوط به زیر خط فقر هستند.

    مقامات ایالات متحده پیش از این متعهد شده بودند که این مزایا برای سال های آینده تمدید خواهد شد. با این حال، ممکن است کنگره برای تصویب این طرح به بن بست رسیده باشد و والدین ماه ها منتظر باشند تا پرداخت بعدی صورت گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما