چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 279615
    تاریخ انتشار: 21/دي/1400 - 16:51

    اوضاع آشفته حریف استقلال

    چند تن از بازیکنان تیم نفت مسجد سلیمان در پی استعفای کمالوند از سرمربیگری تیم از باشگاه درخواست جدایی داده اند.

    اوضاع آشفته حریف استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، در پی پافشاری فراز کمالوند مبنی بر استعفایش بابت اتفاقاتی که بعد از بازی با نفت آبادان در رختکن این تیم افتاد، تعدادی از بازیکنان نفت مسجد سلیمان با توجه به حواشی که این تیم دارد و در ادامه تهدیدهایی که توسط برخی لیدرها می شوند از مسئولان این باشگاه درخواست کرده اند تا رضایتنامه آنها صادر شود.

    تیم نفت مسجد سلیمان که باید خود را برای بازی پنجشنبه مقابل استقلال آماده کند اصلا اوضاع نرمالی ندارد و تمرینات تیم هم در اهواز انجام می شود. این تیم در سه روز گذشته بدون حضور سرمربی تمرین کرده و فراز کمالوند هم اعلام کرده به دلیل بی حرمتی که در رختکن تیم شده حاضر نیست برگردد اما شنیده ها حکایت از این دارد که برخی از بازیکنان تیم هم با وجودی که پولی هم از باشگاه دریافت نکرده اند حاضر شده اند طلب خود را ببخشند اما از تیم جدا شوند.

    مسئولان این باشگاه برای برون رفت از این شرایط به دنبال برگزاری جلسه با کمالوند در تهران هستند. این مربی در پایتخت حضور دارد و گفته می شود مدیرعامل و فرماندار مسجد سلیمان راهی تهران شده اند تا هر طور شده با کمالوند جلسه ای برگزار کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما