دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 279049
    تاریخ انتشار: 18/دي/1400 - 14:39

    حجاب زن از خون شهید بالاتر است

    «خواهرم! پوشش و حجاب یعنی اعتراض نفس لوامه بر نفس اماره و پوشش و حجاب گذرگاه شهادت و پرواز معنوی زن از کنج خانه به سوی ملکوت اعلی می‌باشد و از همه مهمتر حجاب زن از خون شهید بالاتر است.»

     حجاب زن از خون شهید بالاتر است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از نوید شاهد، شهید «مصطفی غلامعلی» فرزند «عبداله»، 20 خرداد 1346 در تهران دیده به جهان گشود. این شهید والامقام 18 دی 1362 به فیض شهادت نائل آمد. بخش‌هایی از وصیت‌نامه شهید غلامعلی را می‌خوانیم.


    وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ
    هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

    با درود فراوان بر مهدى موعود(عج‌الله) و سلام بر نایب بر حقش نورچشم و دیده امت، امام خمینى و با یادى از شهیدان زنده تاریخ.

    این وصیت‌نامه در روز سه‌شنبه مورخ 14/4/1362 در روز 24 ماه مبارک رمضان نوشته شده است.

    پروردگارا! سپاس می‌گویم که به من فرصت دادى اسلام را بشناسم تا در خاموشی جهل و شرک از دنیا نروم.

    ما پیروزیم
    اماما! ای پیرمردی که دگر بار دین مقدس اسلام را زنده نمودی، به خون بهشتی مظلومت قسم می‌خورم که تا خون در بدن دارم از پای ننشینم و ای رهبر بزرگ! به خویِ خدائیت سوگند می‌خورم که همیشه یار و پشتیبانت باشم که چون یاری تو، یاری اسلام و مسلمین است.
    ای خانواده من و ای امت همیشه در صحنه، من به شما اطمینان می‌دهم که به یاری خداوند متعال ما پیروزیم.

    ما پیروزیم، براى اینکه خدا با ماست. ما پیروزیم، برای اینکه اسلام پشتیبان ماست. ما پیروزیم، برای اینکه ایمان داریم و ما پیروزیم، برای اینکه شهادت را در آغوش می‌گیریم. و ما پیروزیم.

    شهادت آرزوی من است
    ای خانواده عزیزم و ای پدر و مادرم! شهادت آرزوی من است. اگر لیاقت شهادت داشته باشم، ما در نزد خداوند عظیم زنده‌ایم و روزی می‌خوریم و با نشاطی غیر توصیف در پناه پروردگار بی‌همتا به سر می‌بریم. من می‌روم تا به ندای «هل من ناصر ینصرنی» سید شهیدان لبیک بگویم و با قطره قطره‌های خونم خدمت کوچکی به اسلام و دینم کرده باشم که درخت اسلام به خون احتیاج دارد تا آبیاری شود و رشد نماید و تمام مستضعفین جهان از زیر چنگال خون‌آشام مستکبرین نجات یابند و من می‌روم.

    و ای خانواده عزیزم! قبل از اینکه وابسته به یک سازمان، گروه یا دنیا باشید به اسلام بیاندیشید و یک مسلمان واقعی باشید. اتحاد خودتان را حفظ نمایید و همیشه قبل از اینکه به فکر خودتان باشید به فکر قرآن و اسلام باشید. به امر رهبر و ولایت فقیه با کمال دقت توجه و به طور صحیح عمل نمایید.

    آگاهانه راهم را انتخاب کرده‌ام
    ای برادران! از شما تقاضا دارم با ادامه دادن به راه شهدای اسلام و با اهداء خون خودمان پیروزی همیشگی مستضعفین را در طول تاریخ بیمه نماییم. من اکنون که در این راه قدم می‌گذارم نه براى انتقام، بلکه برای خدا می‌باشد و هر تیری را که به سوی دشمن نشانه می‌روم به خاطر پایداری اسلام و قرآن می‌باشد. من آگاهانه این راه را انتخاب نموده‌ام، راهی را که حسین(ع) برای خود انتخاب نمود.

    خواهرم! پوشش و حجاب یعنی اعتراض نفس لوامه بر نفس اماره و پوشش و حجاب گذرگاه شهادت و پرواز معنوی زن از کنج خانه به سوی ملکوت اعلی می‌باشد و از همه مهمتر حجاب زن از خون شهید بالاتر است.

    مادرم همچون مادر وهب شیردل باش
    پدر و مادر و خانواده عزیزم! از شما می‌خواهم در نبودن من احساس کمبود نکنید و به جای گریه و زاری و عزادارى، مجلس شادی راه بیاندازید و بر خود ببالید و افتخار کنید که فرزندتان را اینگونه در راه خدا دادید و سپرده‌ای را که امانت در دست داشتید در راه خودش به او باز گرداندید. مادرم! همچون مادر وهب صبور و  شیردل باش.

    از همه شما می‌خواهم مرا حلال کنید و از تمام فامیل و اقوام و خویشان حلالیت بطلبید. ان‌شاءالله با فرج آقا امام زمان(عجل‌الله) هدیه خانواده شهدا داده مى‌شود.
     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما