پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 278727
    تاریخ انتشار: 15/دي/1400 - 12:06
    حجت الاسلام محمد کرباسی

    وزارت ارتباطات به کدام سو می‌رود؟!

    وزارت ارتباطات دولت انقلابی و وزارت ارتباطات دولت کدخداپرست چه تفاوتی با هم دارند؟ نهایت توان هر دو برای دفاع از استقلال و کیان کشور، فشار توئیتری است؟!

    وزارت ارتباطات به کدام سو می‌رود؟!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    وزارت ارتباطات به زاکربرگ مدیر فیسبوک و آدام موسری مدیر اینستاگرام - که اولی توسط شیمون پرز رئیس‌جمهور مفلوک رژیم صهیونیستی ملقب به «پسر خوب یهود و امید غلبه تفکر یهود بر جهان» شد و دومی هم‌زمان با انتصاب به مدیریت اینستاگرام توسط وزارت خارجه اسرائیل به عنوان یک یهودی صهیونیستی که مدیر اینستاگرام شده پیام تبریک دریافت کرد - نامه نوشته و ضمن محکوم کردن سانسور مطالب مرتبط با شهید سلیمانی در اینستاگرام، خواستار بازگرداندن حساب‌ها و پست‌های تعلیق شده گردیده است.
    در میدان‌داری آمدنیوز در اغتشاشات دی‌ماه سال 96 نیز، آذری جهرمی وزیر وقت ارتباطات، در توئیتی به پاول دروف مدیر تلگرام، به‌شدت این عملکرد را محکوم و خواستار برخورد مدیریت تلگرام با کانال مزبور شد.

    حال سؤال اینجا است، وزارت ارتباطات دولت انقلابی و وزارت ارتباطات دولت کدخداپرست چه تفاوتی با هم دارند؟ نهایت توان هر دو برای دفاع از استقلال و کیان کشور، فشار توئیتری است؟!
    بدون شک وزیر محترم ارتباطات نهیب‌های رهبر معظم انقلاب به وزارت ارتباطات درباره رهاسازی فضای مجازی را شنیده است، چرا طی چند ماه گذشته هیچ اقدام قابل‌توجهی صورت نگرفته است؟!
    البته پاسخ سؤال ساده است. بدون شک زارع‌پور، آذری جهرمی نیست؛ اما وقتی حمید فتاحی دست راست وزیر جوان غرب‌گرا و روشنفکر، همچنان دست راست وزیر جوان انقلابی است، نباید انتظار تغییر داشت.

    وقتی آذری جهرمی با پرونده قطور قضایی و سابقه احضار به دادستانی به‌عنوان یکی از متهمان اصلی اغتشاشات سال 98 که منجر به کشته شدن چند صد نفر شد، به‌جای محاکمه همچنان در ساختار وزارت ارتباطات حضور داشته و اعمال نفوذ می‌کند نباید انتظار تغییر داشت.

    جناب آقای وزیر! جریان انقلاب از شما انتظار دارد فضای مجازی کشور منطبق بر مطالبات رهبری متحول شود. نهیب دوباره ایشان بر مسئولان فضای مجازی، یعنی با گذشت چهار ماه از وزارت شما، اقدام درخور توجهی صورت نگرفته و در همچنان بر همان پاشنه سابق می‌چرخد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما