جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 277871
    تاریخ انتشار: 09/دي/1400 - 13:56

    وضعیت قرمز ایستگاه کیفیت هوا تهران

    در حالی کیفیت هم‌اکنون هوای پایتخت ۱۴۸ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است که کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه در شرایط قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

     وضعیت قرمز ایستگاه کیفیت هوا تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا بر اساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوا در ایستگاه‌های اقدسیه (منطقه ۱)، سوهانک (منطقه ۱)، شریف (منطقه ۲)، پاسداران (منطقه ۳)،   دانشگاه تهران (منطقه ۶)، تربیت مدرس(منطقه ۶)، ستاد بحران (منطقه ۷)، شهرداری منطقه ۱۰،   شهرداری منطقه ۱۱، پارک رازی (منطقه ۱۱)، میدان امام خمینی (منطقه ۱۲)، پیروزی(منطقه ۱۳)، پارک شکوفه (منطقه ۱۴)، شهرداری منطقه ۱۵، پارک سلامت (منطقه ۱۷)، شادآباد (منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۲۱ در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

    کیفیت هوا در ایستگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۲، شهرداری منطقه ۴، پونک  ژئوفیزیک (منطقه ۶)، گلبرگ (منطقه ۸)، مسعودیه (منطقه ۱۵)، پارک قائم (منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۲۰، فرمانداری شهر ری (منطقه ۲۰)، شهرداری منطقه ۲۲ و شهرک چشمه (منطقه ۲۲) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

    امروز ایستگاه شهرداری منطقه ۱۵با شاخص ۱۷۴ آلوده‌ترین ایستگاه سنجش کیفیت هوای تهران بوده است.

    کیفیت هوا در هیچ ایستگاهی قابل قبول گزارش نشده‌ است.

    در ایستگاه‌های دانشگاه علم و صنعت (منطقه ۴)، اتوبان شهید محلاتی (منطقه ۱۴)، میدان فتح (منطقه ۹)، شهرداری منطقه ۱۶و شهرداری منطقه ۱۹ ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون به عنوان آلاینده شاخص ثبت نشده است.

    آلاینده شاخص در ایستگاه‌های پونک و ژئوفیزیک (منطقه ۶) و شهرک چشمه (منطقه ۲۲) نیتروژن دی‌اکسید گزارش شده است. نیتروژن دی‌اکسید (NO۲) از آلاینده‌های ناشی از احتراق سوخت در وسایل نقلیه موتوری، نیروگاه‌های زغال‌ سنگ، نفت و گاز، بویلرهای صنعتی و سوزاندن زباله است.

    سازمان هواشناسی در این شرایط جوی توصیه می‌کند پرهیز از هر گونه رفت وآمد غیر ضروری در سطح شهرها به‌ویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری، پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی و ورزشی در فضای باز، مدیریت مصرف سوخت‌های فسیلی و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه کلان شهرها در دستور کار قرار گیرد.

    گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول(سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما