چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 277282
    تاریخ انتشار: 05/دي/1400 - 23:12
    مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران اعلام کرد:

    تلاش برای تامین آب از منابع غیر متعارف

    مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: تلاش می‌شود از منابع آب غیر متعارف برای تامین آب استفاده شود.

    تلاش برای تامین آب از منابع غیر متعارف

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ «سید حسن رضوی» در نشست تخصصی مدیران صنعت آب و آبفا که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با اشاره به طرح‌های اجرا شده در شرکت آب و نیرو به تشریح سیاست‌ها و راهبردهای جدید در بخش آب کشور پرداخت و افزود: تولید انرژی الکتریکی پاک و کمک به پایداری شبکه برق کشور، مهار سیلاب‌های مخرب، توسعه منطقه‌ای و رونق کشاورزی، کاهش آلاینده‌های محیط زیست و ارتقای ظرفیت فنی و مهندسی کشور از دستاوردهای شرکت آب و نیرو در طول  بیش از ۳ دهه فعالیت بوده است.

    رضوی ادامه داد: در طول ۳۲ سال فعالیت شرکت آب و نیرو بیش از ۷۳ درصد از ظرفیت تولید انرژی برق آبی کشور و همچنین حدود ۳۷ درصد از ظرفیت ذخیره سازی آب در مخازن سدهای کشور توسط این شرکت ایجاد شده است.

    وی با اشاره به رویکردهای جدید تامین منابع آبی، گفت: مدیریت سیلاب، کاهش تبخیر از سدها، طراحی و احداث آب شیرین‌کن‌های ساحلی، بازچرخانی آب‌های خاکستری، طراحی سدهای زیرزمینی، تولید آب از هوا و بارور سازی ابرها، استفاده از منابع آب نامتعارف (دریا) و پتاسیل موجود در توسعه اراضی شورورزی از رویکرهای نوین شرکت آب و نیرو در حوزه تامین منابع آب جدید است.

    مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با اشاره به طرح‌های نیمه تمام این شرکت گفت: اگر نتوانیم طی برنامه ششم توسعه و در دولت سیزدهم این طرح‌ها را به سرانجام برسانیم عدم النفع این پروژه‌ها در طول سال اعداد و ارقام بسیار بالایی است که از بودجه وزارت نیرو نیز بالاتر خواهد بود.

    وی به نقاط قوت و چالش‌های پیش روی بخش آب کشور پرداخت و افزود: با توجه به اینکه آب، محوراصلی توسعه زیرساخت سایر بخش‌ها است و پتانسیل بسیار گسترده در طرح‌ها و پروژه‌های بخش آب به منظور تولید انرژی، مصرف شرب، کشاورزی، محیط زیست، گردشگری و اشتغالزایی وجود دارد و همچنین تغییر نگرش عمومی نسبت به ارزش واقعی آب و منافع حاصل از ذخیره و نگهداری آن و مدیریت مصرف آب و انرژی حاصل شده، نیاز است که سیاستگذاران دولت در بخش توسعه‌ای به مقوله آب و انرژی‌های پاک توجه ویژه‌ای داشته باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما