پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 277133
    تاریخ انتشار: 04/دي/1400 - 23:06

    ماجرای تجمع مردمی در مخالفت با برداشته‌شدن بنای یادبود شهید المهندس چه بود؟

    شب گذشته صدها نفر از شهروندان بغدادی در میدان «الفردوس» گرد هم آمدند تا مانع از برداشته شدن بنای یادبود شهیدابومهدی المهندس شوند.

    ماجرای تجمع مردمی در مخالفت با برداشته‌شدن بنای یادبود شهید المهندس چه بود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم؛ شب گذشته صدها تن از شهروندان بغدادی در میدان «الفردوس» گرد هم آمدند تا مانع از برداشته شدن بنای یادبود شهیدابومهدی المهندس شوند. ماجرا از این قرار بود که ظهر جمعه، یک بنا یا دیوارنوشته (بیلبورد) بزرگی منقش به تصویر شهید ابومهدی المهندس در میدان فردوس بغداد نصب گردید که با واکنش منفی حکومت و سفارتخانه های خارجی مواجه شد.

    ماجرای تجمع مردمی در مخالفت با برداشته‌شدن بنای یادبود شهید المهندس چه بود؟

    در این تمثال که در آستانه موعد خروج نهایی اشغالگران نصب شده بود، آمده است: «بعد از امروز، هرگز [اشغالگران] امنیت نخواهند داشت و ما هرگز اجازه نمی‌دهیم [در عراق] باقی بمانند.» در تصویر زمینه این جمله، سربازان آمریکایی با حالت شکست خورده و در حالی که پرچمشان به زیر افتاده در حال حرکت به سمت هواپیما هستند.

    محل نصب این دیوارنوشته، میدان فردوس بغداد در حاشیه منطقه سبز بغداد قرار دارد و فاصله آن تا سفارت آمریکا کم تر از ۵ کیلومتر است. این بیلبورد بزرگ نیز در سمت شرقی میدان به سمت غرب نصب شده بود که به سمت سفارت آمریکا، دفتر ریاست جمهوری و نخست وزیری و... است.

    ساعتی بعد از انتشار دیوارنوشته مذکور،   در شبکه‌های اجتماعی اینگونه اعلام شد که حکومت بغداد قصد دارد این تصاویر را به زیر بکشد. طبق گزارش این منابع، سفارتخانه های آمریکا و انگلستان، به نصب این بیلبورد اعتراض کردند! انتشار این خبر، موجی از واکنش ها را در میان هواداران مقاومت در شبکه های اجتماعی ایجاد کرد و نهایتا جوانان پایتخت در تجمع خود اعلام کردند زیر بار این اقدام نخواهند رفت.

    ساعتی بعد، جمعیت زیادی در این منطقه گرد هم آمدند. حجم جمعیت به قدری زیاد بود که در ادامه، پل المعلق به عنوان یکی از مسیر های عبور جمعیت به سمت میدان فردوس برای مدت کوتاهی توسط نیروهای امنیتی بسته شد! سید جبار المعموری یکی از رهبران تجمع، شب گذشته در برابر دوربین های تصویری اظهار داشت: «هر دستی که برای به زیر کشیدن این بنا دراز شود را قطع خواهیم کرد.»

    در نتیجه تجمع شب گذشته ظاهراً کسی متعرض دیوارنوشت شهید ابومهدی المهندس نشده و در سطح رسانه ها و شبکه های اجتماعی نیز این تلقی وجود دارد که دولت الکاظمی از انجام این کار منصرف شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما