دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 277092
    تاریخ انتشار: 04/دي/1400 - 15:39

    قیمت هر کیلو دام زنده اعلام شد

    پوریان قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۵۵ هزار تومان و لاشه ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

     قیمت هر کیلو دام زنده اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: در حال حاضر عرضه دام به ویژه بره‌های تولید امسال به قدری است که به رغم خرید حمایتی و صادرات، قیمت هر کیلو دام سبک و سنگین بالای ۵۵ هزار تومان نیست.

    او ادامه داد: با توجه به قیمت گذاری وزارت جهاد کشاورزی برای هر کیلو دام هدف گذاری شده بود که قیمت هر کیلو دام با بحث صادرات و خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام به بالای ۵۵ هزار تومان برسد که متاسفانه این امر محقق نشد.

    پوریان گفت: با توجه به ازدیاد عرضه، مشکلی در توزیع گوشت تا پایان سال نداریم.

    به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر به رغم فراوانی عرضه، قیمت گوشت در بازار خرده فروشی همچنان بالاست.

    او ادامه داد: علی رغم مشکلات دامدار همچون خشکسالی، کم آبی، کمبود و گرانی نهاده دامی، اما سیاست خرید حمایتی با تعلل انجام می‌شود که با آغاز فرایند صادرات باید منتظر آثار آن در بازار بود.

    پوریان قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۵۵ هزار تومان و لاشه ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام از انباشت دام در واحدهای دامداری خبر داد و گفت: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری، موانع این موضوع با خرید حمایتی و ذخیره سازی از سوی پشتیبانی امور دام در حال رفع است.

    او ادامه داد: علی رغم مشکلات بازرگانی در این بخش، میزان صادرات ناچیز است که با این وجود پیش بینی می‌شود که در بخش گوشت مشکلی نداشته باشیم.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: تاکنون به رغم هزینه بالای تولید شاهد افزایش قیمت به نرخ واقعی نیستیم که ازدیاد عرضه در برابر تقاضای پایین یکی از علل این امر است.

    این مقام مسئول ادامه داد: در بازار نوسانات قیمت همیشه وجود دارد به طوری که اگر در بحث تولید، عرضه کاهش یابد، قیمت افزایش می‌یابد، اما در شرایط فعلی گرانی گوشت هیچ ارتباطی به دامدار ندارد.

    او در پایان گفت: توجه به شرایط سخت نگه داری دام در فصل زمستان، خشکسالی و کم آبی عرضه نسبت به تقاضا بالاست و ازدیاد عرضه موجب شده تا قیمت تغییری نکند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما