پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 276523
    تاریخ انتشار: 29/آذر/1400 - 16:21

    گردش در تاریخ یک خاندان منحوس

    دختری که حالا در شب یلدا لباس عروس بر تن کرده، وقتی به آرایشگاه معروف پاریس رفت، اظهار علاقه کرد که برای آرایش عروسی‌اش از آرایشگر‌های این آرایشگاه به تهران بیایند!

    گردش در تاریخ یک خاندان منحوس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ۶۲ سال پیش در شب یلدا مراسم عروسی گران قیمت و پرهزینه‌ای برگزار شد که هزینه‌های آن از جیب مردم ایران پرداخت شد.

    دختری که حالا لباس عروس بر تن کرده و چندی پیش برای تأمین مخارج زندگی و تحصیلش در پاریس مجبور بود در خانه فرانسویان به عنوان پرستار بچه کار کند، آنقدر عوض شده که وقتی به آرایشگاه معروف پاریس رفت، اظهار علاقه کرد که برای آرایش عروسی‌اش از آرایشگر‌های این آرایشگاه به تهران بیایند!

    دختر دانشجوی توده‌ای‌مسلکی که تا پیش از این طرفدار فقرا محسوب می‌شد، حالا در پاریس مدام به بوتیک‌های شیک و مزون‌ها و سالن‌های مد معروف می‌رفت و با حساب دربار، خرید می‌کند.

    مادر این دختر هم آن چنان از عروسی دخترش با شاه ایران خوشحال بود که در حین خرید عروسی در پاریس، مرتب با صدای بلند آهنگ‌ها و ترانه‌ می‌خواند و بشکن می‌زد تا جایی که این کار او باعث جلب توجه عابران و رهگذران شد!

    بدین ترتیب دختر فقیری که اردشیر زاهدی به شاه معرفی کرده بود، سومین همسر محمدرضا شد و در ۲۹ آذر ماه ۱۳۳۸، در کاخ گلستان (مقر تاریخی و سنتی سلسله قاجاریه) جشن عروسی مفصل محمدرضا پهلوی و فرح برگزار شد.


    تبریک شب یلدا

    بر طبق سندی که از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده، برای تهیه لوازم عروسی و لباس و غیره مبلغ 500 هزار دلار در اختیار دوشیزه فرح دیبا و خانم قطبی زن دایی ایشان قرار داده‌اند.

    همچنین برای دوخت لباس فقط مبلغ یک میلیون فرانک به موسسه کریستان دیور پاریس پرداخت شده است. به طوری که این موضوع در فرانسه دست آویزی برای عناصر کمونیست ایرانی مقیم آنجا است قرار گرفته و در اغلب روزنامه‌های متمایل به چپ مطالب زننده‌ای علیه ازدواج ملوکانه و مخارجی که در این مورد می‌شود به چاپ می‌رسد.
     

     


    تنها فرح دیبا نبود که به واسطه آشنایی با خاندان پهلوی زندگی‌اش دگرگون شد و به ثروت هنگفتی دست پیدا کرد. افراد بسیاری بودند که در این خاندان و از سرمایه مردم ایران، یک شبه ره صد ساله را پیمودند. یکی از این افراد رحیم‌علی خرم بود کارگر ساده‌ای که ابتدا برای کار به تهران آمده بود اما یک روز که مشغول کار در محوطه کاخ بود، مادر شاه چشمش به هیکل غیرعادی و درشت او می‌افتد و دلداده‌ی این کارگر غول پیکر می‌شود. این کارگر ساده توانست از کف خیابان به کاخ سلطنتی برسد و خیلی زود در این سیستم فاسد به انواع و اقسام فساد‌های مالی، سیاسی و اخلاقی دست زند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما