جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 275961
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1400 - 22:09

    خرید خانه‌ای گرانقیمت با فروش یک سنجاق سر

    یک زن کالیفرنیایی پس از آغاز مبادله کالا به کالا و پیشرفت تدریجی به سمت مبادله اقلام گران‌تر در یک سال و نیم گذشته، که فقط با یک سنجاق سر شروع شد، اکنون صاحب خانه‌ای گرانقیمت است.

     خرید خانه‌ای گرانقیمت با فروش یک سنجاق سر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از انتخاب؛

     یک زن کالیفرنیایی پس از آغاز مبادله کالا به کالا و پیشرفت تدریجی به سمت مبادله اقلام گران‌تر در یک سال و نیم گذشته، که فقط با یک سنجاق سر شروع شد، اکنون صاحب خانه‌ای گرانقیمت است.
     
    به نقل از نیویورک پست، دمی اسکیپر، ۳۰ ساله، در ماه می ۲۰۲۰ در تیک تاک اعلام کرد که راه خود را به سمت خرید یک خانه تغییر خواهد داد.
     
    خرید خانه‌ای گرانقیمت با فروش یک سنجاق سر
     
    او همه چیز را از یک دوچرخه پلتون گرفته تا یک گردنبند الماس به دست آورد و از هر مورد برای به دست آوردن دارایی بزرگتر و بهتر استفاده کرد. طبق اطلاعات تیک تاک و اینستاگرام، او در مجموع ۲۸ معامله انجام داد، جایی که او این تلاش بلندپروازانه را مستند کرد و آن را Trade Me Project نامید.
     
    او در اولین ویدیوی خود گفت: "من یک سنجاق سر را معامله می‌کنم تا زمانی که یک خانه پیدا کنم. " اسکایپر که در سانفرانسیسکو زندگی می‌کند، گفت که از کریگزلیست، eBay و فیس بوک برای انجام معاملات کالا به کالا استفاده کرده است. برای مثال اسکایپر یک دوچرخه پلتون را با فورد موستانگ GT دلوکس ۲۰۰۶ عوض کرد.
     
    یا در مثالی دیگر، او شخصی را در اینترنت پیدا کرد که نیاز به تمیز کردن فرش داشت تا در ازای جاروبرقی، یک اسنوبرد ۹۵ دلاری به او بدهد. پس از آن، او اسنوبرد را با یک اپل تی وی ۱۸۰ دلاری مبادله کرد
     
    او اغلب پس از اینکه متوجه شد مردم برای چه چیزی حاضرند ضرر کنند، کالای مورد نظر خو را ارتقا میداد، برای مثال یک نفر حاضر بود ایکس باکس ۳۲۰ دلاری را با مک بوک پرو خود که حدود ۴۰۰ دلار قیمت داشت تاخت بزند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما