سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 275792
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1400 - 17:18
    تولیت مسجد مقدس جمکران مطرح کرد:

    لزوم تمرکز بر توریسم مذهبی

    تولیت مسجد مقدس جمکران در پنجمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و اعتاب متبرکه اظهار کرد: در شرایط حساس فعلی دشمن بر دو محور اقتصاد و معیشت مردم و فرهنگ متمرکز شده است.

    لزوم تمرکز بر توریسم مذهبی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، حجت‌الاسلام و المسلمین رحیمیان با بیان اینکه به نظر می‌رسد در این وضعیت، اعتاب و مراکز دینی می‌توانند بالاترین نقش را در عرصه فرهنگی کشور ایفا کنند، گفت: من دو پیشنهاد در راستای عمل به رهنمودهای اسلام ناب دارم یکی بهره گیری از ظرفیت قرآن و دیگری عترت اهل بیت (ع) است.

    تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به انجام فعالیت های مناسب در زمینه قرآن گفت: در مساله حفظ قرآن در سال های گذشته اقداماتی انجام شده است اما انتظار می رفت در این زمینه به عدد میلیونی برسیم اما متاسفانه به این میزان نرسیده ایم.

    وی افزود: برای فراگیر شدن مساله حفظ قرآن باید تمرکزمان روی آیات منتخب با دو ویژگی آیاتی که برای عموم از نظر معنا و مفهوم قابل درک هستند و آیاتی که در زندگی روزمره از باب بایدها و نبایدها و اصول فقهی کارکرد دارند، باشد.

    رحیمیان تصریح کرد: با این‌شیوه می توانیم به جای پرورش ۲ یا ۳ هزار نفر که فقط آیات قرآن را حفظ کرده‌اند و شاید از آن ها در زندگی شان بهره‌ای نبرده اند، میلیون‌ها انسان را پرورش دهیم که می‌توانند علاوه بر حفظ آیات قرآنی از رهنمودهای آن در زندگی خود و دیگران استفاده می کنند.

    تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: در خصوص زیارت اعتاب مقدسه کارهای بسیاری انجام شده است.

    وی با بیان اینکه مساله زیارت یکی از راهبردهای موثر در تبیین عقاید دینی و مذهبی است افزود: هم در مسجد جمکران و حرم امام رضا (ع) و اماکن متبرکه به دلیل جاذبه ای که اهل بیت دارند، هر سال حضور مردم و تراکم جمعیت در زیارت ائمه رو به ازدیاد است و این از معجزات این بزرگان است.

    رحیمیان گفت:حضور در این فضاها زمینه را برای تربیت و ترویج فرهنگ اهل بیت فراهم می‌کند و هیچ جا این زمینه وجود ندارد.

    وی افزود: بهترین پایگاه و جایگاه برای تحکیم و ترویج مبانی دینی و مسائل اخلاقی اماکن متبرکه هستند.

    رحیمیان تصریح کرد:در سال صدها میلیون دلار در جهان تحت عنوان توریسم صرف مراکز فحشا می‌شود چرا در این شرایط ما از ظرفیت‌های موجود برای حضور مردم در اماکن مذهبی استفاده نمی‌کنیم؟، در حالی که ما صدها میلیون عاشق اهل بیت داریم. باید ببینیم که چرا بر موضوع توریسم مذهبی تمرکز نشده است که بالاترین نقش را در تحکیم مبانی دینی دارد.

    انتهای پیام

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما