دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 275508
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1400 - 16:11

    رونمایی از شناور جدید اطلاعاتی ارتش

    دریادار ایرانی گفت که نخستین شناور اطلاعاتی ارتش همزمان می‌تواند دو بالگرد را همراه داشته باشد و تجهیزات اطلاعاتی روی همان بالگردها نیز نصب شود.

     رونمایی از شناور جدید اطلاعاتی ارتش

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی رادیویی، با اشاره به اینکه پروژه ساخت نخستین شناور اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در گام نهایی است، گفت: مأموریت اصلی این ناوشکن در حوزه اطلاعاتی تعریف شده است.

    فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: از ابتدای انقلاب اسلامی تحت تحریم شدید به‌ویژه در حوزه نظامی بوده‌ایم، اما امروز به توانمندی در ساخت شناور اطلاعاتی رسیده‌ایم.

    دریادار ایرانی درباره ویژگی‌های این شناور گفت: تمام سامانه‌هایی که در حوزه اشراف اطلاعاتی بر روی این شناور نصب می‌شود به دست توانمند دانشمندان بسیار عزیز و جوانان غیورمندی است که حاضر نیستند لحظه‌ای دست از کار بکشند.

    او افزود: شناور اطلاعاتی ارتش جمهوری اسلامی ایران هم بالگردبر است و هم برای نخستین بار در طراحی آن، آشیانه بالگرد طراحی شده است. در حقیقت این شناور همزمان می‌تواند دو بالگرد را همراه داشته باشد و تجهیزات اطلاعاتی روی همان بالگردها نیز نصب شود.

    فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه شناور اطلاعاتی یک شناور جنگی و نظامی محسوب می‌شود، گفت: این شناور توانایی دفاع از خود را در دریا دارد. هر شناور معمولاً یک مأموریت اصلی و یک مأموریت جانبی و فرعی دارد که تعداد مأموریت‌ها به توانمندی تجهیزاتی آن بستگی دارد.

    دریادار ایرانی با اشاره به اینکه این ناوشکن هم برای کشف و شناسایی و هم برای دفاع سامانه‌های لازم را دارد، گفت: معمولاً شناورهای اطلاعاتی به‌صورت مستقل به مأموریت‌های دور نمی‌روند و حتماً یک یگان همراه که شامل ناوشکن چندمنظوره می‌شود با آن به مأموریت می‌رود.

    فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره زمان بهره‌برداری از این ناوشکن عنوان کرد: فرآیند به آب انداختن شناور اطلاعاتی ارتش تقریباً انجام شده است و مراحل نصب تجهیزات به سرعت در حال انجام است و به‌زودی شاهد الحاق آن به بدنه عملیاتی خواهیم بود.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما