یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 275257
    تاریخ انتشار: 21/آذر/1400 - 12:18

    توضیحات فرهادی درباره ابتلا معلمان به کرونا

    معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به بیان توضیحاتی در خصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت به فعالیت مدارس و این موضوع که تعداد زیادی از دانش‌آموزان و معلمان به کرونا مبتلا شده اند، پرداخت.

     توضیحات فرهادی درباره ابتلا معلمان به کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازمیزان  محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در خصوص نحوه نظارت وزارت بهداشت به فعالیت مدارس و این موضوع که تعداد زیادی از دانش‌آموزان و معلمان به کرونا مبتلا شده اند، گفت: اینکه تعداد زیادی از دانش‌آموزان و معلمان به کرونا مبتلا شده اند، تایید نشده است و اینگونه مسائل بیشتر در فضای مجازی مطرح می‌شوند و تقریبا می‌توان گفت که مواردی از آن‌ها هم که به کووید دچار شده اند، اغلبشان مربوط به خارج از مدرسه بوده و هنوز موردی از ابتلا به این بیماری در مدارس گزارش نشده است.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا تا کنون شکایتی از مدارس به دلیل نحوه فعالیتشان داشته اید؟، ادامه داد: بله، تا کنون با مواردی از شکایت در این خصوص رو به رو بودیم که اغلب به دلیل نبود تهویه مناسب در کلاس‌های درس، نحوه چیدمان صندلی‌ها و برگزاری کلاس‌های حضوری بوده و در سامانه ۱۹۰ به ثبت رسیده اند و  همه این شکایات یک به یک توسط همکاران ما مورد بررسی قرار می‌گیرند و چنانچه مورد شکایت درست باشد این موضوع را به اولیای مدرسه اعلام می‌کنیم و اگر از جانب آن‌ها ترتیب اثر داده نشود؛ به منطقه مربوطه اعلام می‌کنیم چرا که ناظران اصلی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مدیران مدارس و مناطق مربوطه هستند.

    معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به اینکه بازرسان ما طی هفته گذشته در کل کشور بیش از ۳۲ هزار بازرسی از مدارس را انجام داده اند، در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه عدم رعایت نکات لازم در نحوه برگزاری کلاس‌ها بیشتر مربوط به کدام مناطق کشور است؟، اظهار کرد: تقریبا در تمام نقاط کشور با عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مواجه هستیم که البته این امر در بسیاری موارد به دلیل ساختار مدرسه است و برای مثال در کلاسی که پنجره ندارد، جلسه درس حضوری برگزار شده و این در حالی است طبق اعلام ما به آموزش و پرورش در چنین مواردی برای برگزاری کلاس حضوری می‌توان از سایر ظرفیت‌های مدرسه نظیر نماز خانه، آزمایشگاه، سالن اجتماعات و... استفاده کرد.

    فرهادی با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مدارس نوبت‌بندی شده است و همه آن‌ها با هم در مدرسه حضور ندارند و روزانه حدود ۳۰ درصدشان به صورت حضوری آموزش می‌بینند، در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به شرایط ادامه روند بازگشایی مدارس امکان پذیر است؟، توضیح داد: در هیچ کجای دنیا بعد از بازگشایی مدارس به صورت کلی نسبت به بازگشایی و یا عدم بازگشایی آن‌ها تصمیم‌گیری نمی‌شود و برای مثال ممکن است یک مدرسه شرایط برگزاری کلاس حضوری را نداشته باشد و باید به صورت مجازی کلاس‌های خود را برگزار کند، در حالی ممکن است مدرسه دیگری این امکان را داشته باشد و در این صورت می‌تواند کلاس‌های خود را به صورت حضوری برگزار کند.

    وی افزود: آموزش و پرورش اقدام مناسبی را در این مورد انجام داده و دو فرم را در اختیار مدیر مدارس قرار داده است که طی آن‌ها در خصوص برگزاری حضوری و مجازی کلاس‌ها اعلام آمادگی می‌کنند و اگر مدیری فرم شماره یک را انتخاب کرد به این معنی است مدرسه ظرفیت برگزاری کلاس‌ها را هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی را دارد و چنانچه ساختار مدرسه‌ای برای برگزاری کلاس‌های حضوری در این شرایط مناسب نباشد و برای مثال کلاس‌ها کوچک باشند، تهویه مناسب وجود نداشته باشد و تعداد دانش‌آموزان زیاد باشند، فرم شماره دو را که به معنی عدم آمادگی برای برگزاری کلاس‌‎های حضوری است را انتخاب می‌کنند و تعداد قابل توجهی از مدیران فرم شماره ۲ ر انتخاب کرده اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما