چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 27515
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1395 - 10:43
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    سفر قریب الوقوع نخست‌وزیر ژاپن به ایران

    معاون وزیر خارجه کشورمان از سفر قریب الوقوع نخست‌وزیر ژاپن به ایران خبر داد و افق همکاری‌های ایران و ژاپن را روشن خواند.

    سفر قریب الوقوع نخست‌وزیر ژاپن به ایران

    سید عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در سمینار ایران و ژاپن با موضوع «زنان، صلح و توسعه پایدار» که صبح امروز (دوشنبه) در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه در حال برگزاری است، با خیر مقدم به مهمانان و تشکر از برگزار کنندگان این سیمنار اظهار داشت: خوشحال هستم از اینکه روابط دو اندیشکده دفتر مطالعات و ساساکاوا به سطحی رسیده که چنین همایشی برگزار می‌شود.

    وی با اشاره به نقش اساتید خانم ایران شناس در این زمینه و با نام بردن از کسانی که آثار ادبیات فارسی را به زبان ژاپنی ترجمه کرده‌اند، افزود: روابط ایران و ژاپن بیش از هزار سال قدمت دارد و قرابت‌های فرهنگی بین ایران و ژاپن بسیار زیاد است و فرهنگ شرقی ویژگی‌های مشترک زیادی را بین دو کشور ایجاد کرده از جمله نوع دوستی و صلح طلبی.

    معاون وزیر خارجه کشورمان از سفر قریب الوقوع شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن به ایران خبر داد و گفت: روابط دو کشور فراتر از روابط تجاری و مبادلات در زمینه نفت انرژی و تکنولوژی‌های نوین و صنعت خودرو است.

    عراقچی در ادامه سخنانش با اشاره به حضور «آکیه آبه» همسر نخست‌وزیر ژاپن در این نشست، عنوان کرد: حضور همسر آقای آبه در این جمع نشان دهنده آینده‌ای روشن در روابط دو کشور است.

    عراقچی ادامه داد: دو ملت ایران و ژاپن فرصت‌های خوبی برای همکاری دارند و تجربیات دو کشور در خصوص جنگ و اینکه هر دو کشور قربانی سلاح‌های هسته‌ای و شیمیایی هستند، باعث شده تجربیات زیادی در خصوص مبارزه با سلاح‌های کشتار جمعی داشته باشند.

    معاون وزیر خارجه کشورمان همچنین گفت که افق همکاری در زمینه کودکان و زنان بسیار روشن است.

    وی اضافه کرد: در آستانه برنامه‌ریزی و تلاش جامعه بین‌الملل برای نیل به قطعنامه توسعه پایدار، متاسفانه زنان در کشورهای خاورمیانه شاهد جنگ و آوارگی هستند.

    عراقچی توسعه جهانی را منوط به صلح پایدار دانست و گفت: جنگ فرصتی برای توسعه پایدار نمی‌گذارد.

    وی عنوان کرد: وزارت خارجه ایران آماده همکاری با همه کشورها به خصوص ژاپن در این زمینه است.

    این سمینار یک روزه از سوی معاونت امور زنان ریاست جمهوری با همکاری بنیاد ساساکاوا ژاپن و دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی  وزارت خارجه در این محل در حال برگزاری است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما