شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 274658
تاریخ انتشار: 16/آذر/1400 - 14:37
به سبب آلودگی هوا رخ داد؛

غیرحضوری شدن مدارس مناطق ۲۲ گانه تهران

غیرحضوری شدن مدارس مناطق ۲۲ گانه تهران

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازمیزان  بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، عابد ملکی در پایان جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای پایتخت در مورد مصوبات این جلسه اظهار داشت: با توجه به تشدید آلودگی هوا مصوب شد ضمن تعطیلی مهد کودک‌ها فعالیت کلیه مراکز آموزشی در مناطق ۲۲ گانه تهران، ری، کهریزک، اسلامشهر چهاردانگه، جوادآباد، پاکدشت، قرچک، پیشوا و ورامین غیرحضوری شود.

وی افزود: تعطیلی موقت واحدهای صنعتی آلاینده از جمله کارخانجات شن و ماسه، کنترل دقیق خودروهای بدون معاینه فنی، ممنوعیت تردد شبانه خودروهای گازوئیلی از جمله کامیون و جرثقیل و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های عمرانی بزرگ شهری از دیگر مصوبات جلسه بود.

معاون استاندار تهران عنوان کرد: جلوگیری از روشن بودن اتوبوس و مینی بوس‌ها در پایانه‌ها و همچنین جلوگیری از سوزاندن زباله و استفاده نکردن از گاز مایع توسط واحدهای صنعتی از دیگر مصوبات این جلسه بود و مقرر شد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه آمبولانس‌های مرکز اورژانس در میادین اصلی و پرازدحام پایتخت مستقر شود.

وی با بیان اینکه این مصوبات در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری قابل اجرا است؛ عنوان کرد: در صورت تشدید آلودگی هوا در روز شنبه کمیته اضطرار آلودگی هوا در محل استانداری تهران برگزار می‌شود.

نظرات بینندگان
نظرات شما