پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 273624
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1400 - 23:16

    رتبه تخست ایران در تولید خاویار گونه فیل ماهی

    مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات گفت: ایران در تولید خاویار گونه بلوگا یا فیل ماهی که ارزشمندترین گونه خاویار پرورشی است در سال‌های اخیر رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

     رتبه تخست ایران در تولید خاویار گونه فیل ماهی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا ناصر کرمی راد عصر سه شنبه در بازدید از مراکز پرورش ماهیان خاویاری شهرستان سبزوار در جمع خبرنگاران عنوان کرد: همچنین بر مبنای آمارهای جهانی سازمان فائو، ایران در سال ۲۰۱۹ رتبه چهارم تولید گوشت ماهیان خاویاری را داشته است.

    وی تصریح کرد: پس از کشور چین، در حوزه تولید گوشت خاویار کشورهای روسیه، ارمنستان و ایران با هم رقابت دارند که کسب رتبه دوم دور از انتظار نیست. 

    مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات گفت: ظرفیت تولید خاویار از سال ۱۳۹۳ برای یک دوره ۱۰  ساله به میزان ۱۰ هزار تن گوشت و ۱۰۰ تن خاویار برنامه ریزی شده بود.

    کرمی راد افزود: در حال حاضر در ۲۲ استان کشور طبق پروانه‌های صادر شده هفت هزار تن تولید گوشت و ۱۱۰ تن خاویار تولید شده که این مقدار تا افق ۱۴۰۴ بیشتر نیز می‌شود.

    وی ادامه داد: صادرات محصول خاویار طی یک سال گذشته به میزان سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ تن خاویار، ۱۶ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است.

    مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت: ۴۵ کیلوگرم خاویار و  هشت هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در این شهرستان طی یک سال گذشته تولید شده است.

    علی اصغر امانیان افزود: چهار مزرعه پرورش چهار ماهی خاویار این شهرستان در دو حوزه پروار ماهی و استحصال فعالیت دارند.

    وی اظهار کرد: عملیات احداث شهرک آبزی‌ پروری و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان با حمایت‌های دولت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مساحت ۶ هکتار با استفاده از آب رودخانه کال شور، با ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن از سال گذشته آغاز شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما