جمعه 16 مرداد 1405 - Fri 07 Aug 2026
  • شرط جدید برای بازنشستگی اعلام شد

  • زلنسکی: دو پالایشگاه روسیه را هدف قرار دادیم

  • ویژگی‌های شهید عباس بابایی در نگاه رهبر شهید انقلاب / فیلم

  • قابی زیبا از قلعه بابک آذربایجان شرقی

  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

  • توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست

  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 273593
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1400 - 17:53

    در خیمه خبرنگاران مذاکرات وین چه می‌گذرد؟

    خبرنگاران از سراسر جهان در دومین روز از مذاکرات وین، درحالی که کارشناسان ایرانی و گروه ۱+۴ درچارچوب کارگروه لغو تحریم‌ها سرگرم رایزنی هستند، آخرین تحولات را از خیمه‌ای که مقابل محل برگزاری جلسات برپا شده، زیر نظر دارند و به شکل بی‌رحمانه‌ای برای مخابره اخبار رقابت می‌کنند.

    در خیمه خبرنگاران مذاکرات وین چه می‌گذرد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به وین، این خیمه که وسعت آن حدود ۵۰۰ متر مربع برآورد می‌شود درست مقابل هتل کوبورگ، در حد فاصله بین هتل ماریوت و پارکینگ هتل کوبورگ علم شده است. ورودی آن به سمت خیابان اصلی است و انتهای آن هم محوطه‌ای سر باز است که دوربین خبرنگاران برای تصویر برداری از تردد هیات‌ها به داخل هتل مستقر است.

    این محدوده ۵۰ متری که تقریبا ۲۰ متر با درِ ورودی هتل کوبورگ فاصله دارد به جرات یکی از استراتژیک‌ترین نقاط خیمه خبرنگاران بشمار می‌رود. مقامات درست مقابل همین نقطه به فاصله ۳ متری ایستاده و با خبرنگاران صحبت می‌کنند.

    در همین زمان است که رقابت بی‌رحمانه‌ای بین خبرنگاران شکل می‌گیرد و کسی که در هوای برفی وین ساعت‌ها جلوی صف و مقابل فنس‌ها انتظار کشیده حاضر به نشان داده ذره‌ای انعطاف برای جا دادن به سایر خبرنگاران نیست.

    گاهی رقابت‌ها منجر به درگیری‌های لفظی و فیزیکی هم شده است. به همین خاطر مرسوم است که خبرنگاران پایه‌های قطور دوربین خود را همچون زنبیل صف‌های نانوایی به ردیف مقابل فنس‌ها چیده تا هنگام برگزاری رویداد خبر، از صف جلو بزنند.

    در خیمه خبرنگاران مذاکرات وین چه می‌گذرد؟

    امروز که نشست کارشناسی لغو تحریم‌ها در هتل کوبورگ جریان دارد حدود ۲۰ خبرنگار در چادر و ۸ پایه دوربین مقابل هتل مستقر بود. خبرنگاران برای ورود به داخل چادر باید از قبل در تارنمای دولت اتریش ثبت نام کنند. همچنین با توجه به اوضاع کرونا و شرایط قرنطینه سراسری در اتریش،  آن‌ها باید هر روز آزمایش پی‌سی‌آر انجام داده و گواهی آن را به همراه کارت واکسیناسیون ارائه کنند.

    در چادر وسایل پذیرایی مختصری برای خبرنگاران تدارک دیده شده و چندین دستگاه بخاری هم با توجه به سرمای شدید هوا باد داغ تزریق می‌کنند. البته شدت سرمای هوا و طوفان به حدی است که بخاری‌ها جوابگو نیست و گاهی پایه‌های چادر و لوسترها به لرزه در می‌آید.

    امروز با آقای الن متن وابسته مطبوعاتی هیات اتحادیه اروپا نزدسازمان‌های بیین‌المللی مستقر در وین گفت‌وگو می‌کردم و پرسیدم این چادرها تا چه زمانی برپا خواهد بود. وی اشاره می‌کرد که راه‌اندازی و نگهداری آن بسیار هزینه‌بر است و فقط نصب آن ۴ روز زمان برد. او با گوشه چشمی به عدم درز اطلاعات درباره زمان‌بندی مذاکرات گفت که چادرها تا زمانی که گفت‌وگوها جریان دارد برپا خواهد بود.

    از نکات قابل توجه، علاقه‌مندی کادر اداری خیمه‌ نسبت به تحولات مذاکرات است. در واقع برای آن ها هم تحولاتی که در هتل روبرو جریان دارد و توجه موجی از خبرنگاران بین‌المللی را به خود جلب کرده حائز اهمیت است و گاهی در این باره پرسش‌هایی را از خبرنگاران مطرح می‌کنند.

    به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ از روز گذشته با ترکیب جدید تیم مذاکره کننده ایرانی در وین آغاز شده است. علی باقری کنی ریاست هیات مذاکره کننده ایران در این گفت‌وگوها را بر عهده دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما