جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 273457
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1400 - 10:20

    مأموران قلابی وزارت بهداشت پای میز محاکمه

    ۶ مأمور قلابی وزارت بهداشت که با ورود به خانه مرد ثروتمند اموالش را سرقت کرده بودند، در حالی محاکمه شدند که یکی از متهمان هنوز دستگیر نشده است.

    مأموران قلابی وزارت بهداشت پای میز محاکمه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مشرق ، رسیدگی به این پرونده با شکایت مرد ثروتمندی مبنی بر ورود افراد مسلح به داخل خانه‌اش و سرقت اموال با ارزش‌اش آغاز شد.

    شاکی در توضیح ماجرا به مأموران گفت: من و همسرم در خانه تنها بودیم که دو مرد با معرفی خودشان به‌عنوان مأمور وزارت بهداشت از ما خواستند تا برای انجام معاینات مربوط به کرونا در را باز کنیم، من که باورم شده بود در را باز کردم اما ناگهان ۴ مرد مسلح با کلت کمری وارد خانه‌مان شدند و پس از بستن دست و پای من و همسرم اموال قیمتی و قدیمی، پول و طلا و جواهرات موجود را سرقت کردند. من به یکی از بستگان دورمان مشکوک هستم و فکر می‌کنم او در این ماجرا دست داشته است.

    با اطلاعاتی که شاکی از فرد مظنون در اختیار مأموران قرار داد، متهم شناسایی و بازداشت شد و در بازجویی‌ها به سرقت با همدستی ۵ نفر دیگر اعتراف کرد. پس از او، ۴متهم دیگر نیز دستگیر شدند اما پلیس نتوانست آخرین متهم را دستگیر کند.به این ترتیب متهمان در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شدند.در ابتدای جلسه شاکی برای آنها درخواست اشد مجازات کرد و سپس متهمان که همه آنها سابقه دار بودند از خود دفاع کردند و اتهام‌شان را پذیرفتند.

    پس از آن متهم ردیف اول گفت: من با یکی از دوستانم که از آشنایان دور شاکی بود نقشه سرقت را کشیدیم و برای اجرای آن از سایر دوستانمان کمک گرفتیم.

    ما خودمان را مأمور وزارت بهداشت معرفی کردیم و مقابل خانه شاکی رفتیم و پس از باز شدن در وارد خانه شده و سرقت کردیم حتی می‌خواستیم خودروی شاکی را هم سرقت کنیم اما سوئیچ آن را پیدا نکردیم.

    یکی دیگر از متهمان به جایگاه رفت و عنوان کرد: من به خاطر نیاز مالی این کار را کردم و از کارم پشیمانم. به من گفته بودند خانواده شاکی آنقدر ثروتمند هستند که این سرقت آسیبی به زندگی‌اش نمی‌زند.بعد از گفته‌های متهمان و وکلای آنها با توجه به فراری بودن یکی از متهمان، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما