چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 273221
    تاریخ انتشار: 07/آذر/1400 - 17:17

    ثبت نام ۱میلیون و ۷۱۳هزار نفر در نهضت ملی مسکن

    تا کنون بیش از یک میلیون و ۷۱۳ هزار نفر در سامانه نهضت ملی‌ مسکن ثبت‌نام کرده‌اند و نام‌نویسی تا روز ۱۵ آذرماه ادامه دارد.

     ثبت نام ۱میلیون و ۷۱۳هزار نفر در نهضت ملی مسکن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ تازه‌ترین آمار ارایه شده توسط معاونت مسکن و ساختمان نشان می‌دهد که یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

    ثبت‌نام نهضت ملی مسکن یک ماه بعد ابلاغ قانون جهش تولید توسط رییس‌جمهور از ۲۸ مهرماه در سامانه saman.mrud.ir آغاز شد و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد.

    عدم استفاده از تسهیلات یارانه‌ای دولتی در بخش مسکن و سبز بودن فرم «ج»، فقدان مالکیت خصوصی و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا سه شرط اصلی خواهد بود.

    قبلا برای مردان شرط تأهل وجود داشت که اخیرا به مردان بالای ۱۸ سال به شرط تاهل در زمان تحویل واحد، اجازه ثبت نام داده شده است. خانم‌های مجرد بالای ۳۵ سال نیز می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین درباره نداشتن مالکیت، برخی گروه‌های درآمدی در بعضی مناطق بر اساس تشخیص وزارت راه و شهرسازی از این شرط معاف هستند.

    نهضت ملی مسکن یکی از سیاست‌های کلان دولت سیزدهم در حوزه مسکن است که بر اساس این سیاست، احداث ۴ میلیون واحد مسکونی در ۴ سال در برنامه دولت قرار گرفته است.

    بنا بر اعلام معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، برای مهاجران از کلانشهرها، سابقه سکونت به یک سال کاهش پیدا کرده است. بدین‌معنا اگر کسی ساکن کلانشهری بوده و در شهر دیگر، تقاضای مسکن دارد با حدود یک سال سابقه سکونت در همان شهر امکان ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن را دارد. همچنین برای کارکنان دولت و نیروهای نظامی و روحانیون بر اساس حکم اداری و یا بر اساس تشخیص حوزه‌های علمیه، سابقه سکونت ۵ ساله در طرح نهضت ملی مسکن مورد نیاز نیست. این افراد می‌توانند به جز تهران در سایر شهرهای کشور از این مزیت بهره‌مند شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما