پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 272720
    تاریخ انتشار: 04/آذر/1400 - 09:35

    بایدن ۱۲ شرکت چین را در لیست سیاه قرار داد

    وزارت بازرگانی دولت آمریکا حدود ۱۰ روز پس از دیدار مجازی جو بایدن رئیس جمهوری این کشور با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین، اعلام کرد که ۲۷ نهاد خارجی از جمله ۱۲ شرکت چینی در فهرست سیاه قرار داد.

     بایدن ۱۲ شرکت چین را در لیست سیاه قرار داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»اداره صنعت و امنیت وابسته به وزارت بازرگانی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی با انتشار سندی ۱۹ صفحه ای اعلام کرد که در این حکم نهایی، اداره صنعت و امنیت قوانین صادراتی دولتی را اصلاح می کند و ۲۷ نهاد را در فهرست سیاه نهادها قرار می دهد.

    دولت آمریکا مدعی شده  این ۲۷ نهاد را ناقض منافع سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا شناسایی کرده است.

    علاوه  ۱۲ شرکت چینی، در فهرست سیاه آمریکا شرکت هایی از روسیه، ژاپن، پاکستان و سنگاپور حضور دارند.

    وزارت بازرگانی دولت بایدن هشت شرکت از این شرکت ها را که در چین مستقر هستند، به دلیل ادعای محاسبات کوانتومی و فناوری های پیشرفته در فهرست سیاه قرار داده است. اداره صنعت و امنیت آمریکا مدعی شده است این شرکت ها می توانند به فناوری آمریکایی دسترسی پیدا کنند و آنها را به ارتش چین منتقل کنند.

    علاوه بر محاسبات کوانتومی، این فهرست شامل شرکت های فعال در صنایع نیمه رسانا و هوافضا می شود.

    بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی، وزارت بازرگانی آمریکا همچنین ۱۶ نهاد و شخصیت در چین و پاکستان رابه دلیل همکاری در برنامه موشکی و هسته ای پاکستان در فهرست سیاه قرار داده است.

    جینا ریموند وزیر بازرگانی آمریکا در بیانیه ای گفت: تجارت و بازرگانی جهانی باید از صلح، رفاه و مشاغل با درآمد خوب حمایت کند نه اینکه خطر برای امنیت ملی داشته باشد.

    وی مدعی شد: وزارت بازرگانی امریکا متعهد به استفاده موثر از کنترل های صادرتی برای حفاظت از امنیت ملی آمریکاست.

    این اقدام علیه شرکت های چینی در حالی صورت می گیرد که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا  دیدار مجازی بیش از سه ساعت با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین در شامگاه ۱۵ نوامبر داشت تا به ادعای واشنگتن، رقابت میان خود را مسوولانه مدیریت کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما